Alergie na Sudocrem

577
30.11.11 00:23

Alergie na Sudocrem

Ahoj maminky,
mám 4m chlapečka, který má sklony k opruzeninám, i když přebaluju fakt často, prdelku nechávám větrat atd. Zatím jediné co zabírá je Sudocrem, ale po nějaké době používání se u mě objevila alergie. Na prstech, kterými mu mažu prdelku, se mi objevil takový ten suchý ekzém, co časem rozpraská až do krve :( Není to u mě poprvé, mám tyhle kožní alergie na kdeco, ale u dětské kosmetiky bych to nečekala :think: Přešli jsme tedy na opruzeninový krém od Weledy a zatímco mě začal ekzém pomalu mizet, malému začala prdelka zase rudnout :zed: Zkusili jsme krém od Hippu a to samé :zed: tak jsem včera vytáhla ze šuplíku znovu Sudocrem a dneska už mám prsty zase slušně „olezlé“ :zed: zatímco prckovi se prdelka pomalu zlepšuje.
Kromě toho, že jsem si přišla postěžovat :) , bych uvítala radu, jaký jiný krém by se dal vyzkoušet aby malému nečervenal zadeček a já neměla ekzém :think: Ještě před Sudocremem jsme zkoušeli Bepanthen a Rybilku a taky nic moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Sudocrem Antiseptický ochranný krém?

Přidejte zkušenost s Sudocrem Antisept...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
30.11.11 00:44

Napadá mě jediné - používat dál sudocrém a pokaždém namazanání prdelky si pak ruce řádně namazat modrou indulonou (je mastná, sudocrém vysušuje). Zkus nejdřív to a pak hledej dál. Mně u prvorozeného zabírala jedině rybilka (ta kupovaná v tubě) a u malé taky jedině sudocrém. Ruce se mi taky vysušují, ale indulona zabírá (ale fakt jen ta modrá). jinak sudocrémem si mažu obličej a konečně po tolika letech přestávám vypadat jak puberťák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
30.11.11 01:25

Já ho také používám a v lékárně jsem si koupila dřívka do krku co má dr. 100kusů stojí 50,– a tím mu krém nanáším na zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
30.11.11 06:48

Nebo bych si pořídila takovou tu chirurgickou rukavici jak by jsi ho mazala, ať něpříjdeš s tím do kontaktu rukama. Jak píšeš o tom suchém ekzému, tak mě tohle dělaly plenky ty jednorázové, kolikrát jsem to nechala manželovi (když byl doma) aby děti přebalil, nějak to mé ruce nesnesly ten materiál :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.11.11 07:33

pořídila bych si tyto rukavice
http://www.naradieshop.cz/…baleni-100ks

Myslím si,že když se zeptáš v lékarně,tak je budou mít nebo jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.11.11 07:58

Buď rukavici, aby ses toho nedotýkala, když to prckovi tak svědčí, nebo mě napadla krémpasta imazol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
30.11.11 08:13

Taky bych sla do rukavice, pokud „Sudos“ malemu fakt vyhovuje, byla by skoda slozite hledat… :think:
Nam se jeste osvedcila NIVEA SOS krem pri lecbe opruzenin a Nivea proti opruzeninam jako prevence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
30.11.11 08:27

Já bych teda nejdřív zkusila spíš kůži na rukách promašťovat. V rukavicích bývá pudr a to vysušuje ruce ještě víc, než sudokrém. CO se týče kupříkladu Imazolu, tak to je až léčba - je to širokospektrální antimykotikum, takže to používat preventivně není dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22040
30.11.11 08:53

Místo experimentování s další kosmetikou bych používala Sudocrem, který vyhovuje dítěti.

Existují rukavice, není snad nezbytně nutné dotýkat se krému holou rukou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
30.11.11 09:51

A co zkusit krém na opruzeniny (Windschutzcreme) Babylove z DM? Používám ho na třetí dítě a v pohodě. Cena 50,– za 150ml, obsahuje heřmánek a oxid zinečnatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.11.11 10:11

hele na tohle jsem fakt expert a dám ruku do ohně za krém z konopí robátko proti opruzeninám, jedině ten nám pomohl ( mám vyzkoušené snad všechny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
30.11.11 10:23
BohunkaP píše:
Místo experimentování s další kosmetikou bych používala Sudocrem, který vyhovuje dítěti.Existují rukavice, není snad nezbytně nutné dotýkat se krému holou rukou. :nevim:

Taky bych se přidala k tomuto názoru. Hlavně ať je zadeček v pohodě. Ruce můžeš řešit jednodušeji. A´t už nanášení „dřívkem“, nebo rukavicí - v případě ouze i sáček po ruce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
30.11.11 10:52

Tak mě vyhovují ty dřívka do krku jsou hladká a aspo%n do krému nevnášíš nečistoty a bakterie prstami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
30.11.11 11:18

A to ty drivka pokazde vyhodite? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
30.11.11 11:58

Já jo v tom balení jich je hodně.Ale určitě se dá použít i opakovaně