Alergie na Sudocrem

Máte zkušenost s Sudocrem Antiseptický ochranný krém?

Přidejte zkušenost s Sudocrem Antisept...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
30.11.11 12:43

Poravdě si nedovedu představit, jak dřívkama namažu zadek, opruzeniny se dělají hlavně kolem řitního otvoru a v tříslech. Pak se teprv rozšiřje dál. Pak teda hlkám na pipce. Takže jak to dřívkama, prosím, mažeš (není to rýpání, opravdu mě to zajímá, jak to lze technicky provést). Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
30.11.11 12:54

Naberu krém na dřívko a namažu.A dostane se krém všude tam kam potřebuji.Tak to vyzkoušej a uvidíš sama.Ale použij pouze dřívka z lékárny co se používají při prohlídce krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena marie ovamuc
13.12.12 20:03

Prosim poraďte, specha!
Predmalou chvilkou mi dcerka hrabal do ctvrtkiloveho diskotéku a plnou dlanicku ihned narvala do pusy, no okamžitě jsem zasáhla, ale trochu snesla a mlaskala a vychutnavala jak kočka smetanu.. je ji 10 měsíců, tak už se nedalo nic udělat. může ji z toho něco být? Mám stresovat? Říkám si je to pro miminka, tak snad nic nebude. Poraďte prosím.

• Citovat
  • Upravit
13.12.12 20:06

Omlouvám se. Ne diskotéku ale Sudocremu. Tablet hloupý.

• Citovat
  • Upravit
1567
13.12.12 20:12

Něměla bych strach. Pokud to žaludek nesnese tak to maximálně vyzvrací. Možná i nějakej průjem bych čekala, ale určo nic víc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
13.12.12 20:16

Kamarádce takto malá užírá pořád a je b pohodě, vůbec bych se nebála :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.12 20:25

Děkuju že jste mě uklidnily :D mě vrtalo hlavou, že ji to tak smakovalo. Jsem to ochutnala a je to pěkný hnus teda :D děti mají podivné chutě.

• Citovat
  • Upravit
13.12.12 20:29

Teď už spí vedle mě a chrape jak chlap, doufám, že to není tím kremem, pija ještě hodně mm. Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
5352
13.12.12 21:12

HOlky, já mám v posledí době děsně rozpraskané prsty, suchá až praskají. Vůbec by mě nenapadlo, že to může být nějaká alergie. Tuhle diskusi jsem si také přečetla spíše kvůli tomu, jestli může mít dítě alergii a tohle bych nečekala. Tak možná, že ty moje prsty jsou tím, že jsme přesedlali na Sudocream. Dosud jsme používali RYbilku. A Sudocream jsem používala jen jedou, když měl malý nějakou opruzeninu. TAk ho zkusím opět vypustit, zda se ty moje prsty zlepší :-) Takže díky, za nečekaný tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí