Alergie v těhotenství - co na ucpaný nos a svědící oči?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11359
28.4.07 13:17

Alergie v těhotenství

Ahojky děvčátka!
Mám dotaz. Trpím alergií a nyní, když všechno kvete je to hrůza.
Jsem těhulka (8tt) a tak nemohu užívat žádné léky na alergii.
Doktor mi předepsal akorát kalcium a dvoje kapičky, jedny do nosu a jedny do očí. Na obou kapičkách je ale napsáno, že by se neměli v těhotenství užívat.
Tak nevim stále pčíkám a svědí mě oči. V noci nemohu mít ani otevřené okno, jinak se probudím s úplně ucpaným nosem.

Nevíte prosím někdo co by mi pomohlo a nebylo to nebezpečné pro mimčo?

Díky moc Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
28.4.07 13:44

Ahoj, přesunula jsem diskusi do alergií.

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
28.4.07 17:35

No s léky neporadím,ale já lonoi byla taky těhulka,ale byla jsem už dál než ty,termín porodu jsem měla 5.10. a s lčíkáním se mi začal zkracovat čípek.no opatření jsem měla takové,že jsem pořád vlhčila vzduch a nechodila ven,ale já jsem měla rizikovku a doma žádné dítě.tak to pro tebe bude asi horší.

no ale vlhký vzduch mi od kýchání dost pomáhal,léky jsem nebrala žádné

Příjemné těhulkovství Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
28.4.07 19:16

Já to měla takhle předloni. Asi nejlepší bude nevylézat ven. Myslím, že nic jiného se poradit bohužel nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
28.4.07 19:50

Ahoj, já jsem na tom podobně. Já už mám ale alergii ve formě astmatu, takže bych se bez léků neobešla. Dr mi napsala Zodac, ten prý nevadí. K tomu ještě inhaluju kortikoidy, jinak bych se asi udusila. Na letácích je sice napsaný, že by se v těhu neměly, ale věřím dr. Taky si říkám, že už jsem ve 32. týdnu, tak už by to mímu tak vadit nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
28.4.07 22:18

Ahoj, já jsem byla poslední 4 jara buď těhotná nebo kojící a musím říct, že mi bylo skvěle. V těhotenství jsem nevěděla, co je alergie a kojení taky ušlo. Zato letos se to rozjelo v plné síle včetně astma. Loni jsem si koupila nějaká homeopatika (myslím, že rhynalergin nebo tak nějak), která v těhotenství nevadí, ale žádný zázrak to není. Možná budeš reagovat lépe a za pokus to stojí. Kdyby aspoň zapršelo, co?
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.4.07 12:31

Terulko

taky mam ted alergii, coz jako netehotna neznam.......

Na doporuceni homeopatky beru EUPHRASIE 15CH 2×1

Prvni vecer jsem myslela ze se udusim, ale ted beru asi 4 dne a je to znat

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
29.4.07 14:33

Ahojky děvčátka!
Děkuji vám všem za radu. Určitě vyzkouším co budu moct.
Alergii mám i normálně, ale v těhotenství se mi to zhoršuje.
Minulé těhu jsem nemohla sníst ani celé jablko, aby mně nezačalo škrábat v krku a ačkoli nejsem normálně alergická na psi, tak v této době se s nimi nemůžu zdržovat v jedné místnosti déle než půl hodiny a o kočkách ani nemluvim.

Přeji vám všem krásné těhu a zdravé dětičky.
Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek