Alfamino na úpravu stolice - trápení u dvouměsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1486
13.11.18 09:42

Jestli mu seděla, nevidim duvod, proc probiotika vynechavat nebo menit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1134
13.11.18 10:13

@katyna1984 Jsem tele no myslela jsem že mu dám ty lepší, ve skupině s ABKM na BioGaiu nadávali a že nejlepší jsou prostě tyhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
31.1.19 10:09

@Zástavanda dobrý den, jak se to u vás vyřešilo? malýho teď převádím na Alfamino (5,5 m) a začal mít řídke zelené stolice a hrozné prdíky. Už nám týden pro bolesti břiška nespí a s manželem jsme na prášky…je možné ,že před týdnem překonal střevní virózu ale bohužel se to kryje i s tým podávaním Alfamina a začínam si namýšlet, že je to z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
20.10.19 14:08

Ahoj chtela bych obnovit diskuzi. Jak dopadlo Vase trapeni s ABKM a podanim Alfamina? Minuly tyden nas hospitalizovali v nemocnici a po ruznych vysetreni- podezreni na abkm. Mala mela stridave zacpy a prujmy.pred hospitalizaci kakala hlen a nakonec svitive zeleny rosol a krvave nitky. Mam prestat na 5 dni kojit. nasadili Alfamino. 1. Den super, uplne jine miminko, ale druhy uz zacaly krece a boleni a prestala kakat. Dnes je to 3. Den na Alfaminu opet ji je spatne a ted mi vykakala naprosto cernozelenou stolici. Vubec nevim, zda se vratit ihned ke kojeni a drzet dietu nebo zustat na Alfaminu jeste zbyle 2 dny nez pujdem na kontrolu. Nemate nejake zkusenosti s alfaminem a takovouhle stolici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
20.10.19 21:29

Ahojte, ja už si ani nepamätám, že také problém boli. Malý sa cca za mesiac na Alfmainu krásne spravil, po 2 mesiacoch už mohol konečne začať jesť príkrmy a momentálne baští už takmer všetko :) Z Alfamina sme dokonca prešli na Althera..stolica bola u nás asi nazelenalá. So zácpu sme naštastie problémy na Alfamine nemali…ake jaždé mimi reaguje na zmenu mliečka inak…u nás diagnsotikovali vzácnu zrkíženú alergiu na bielkoviny materského mlieka, takže preto nezaberala ani eliminačná dieta..problémy čo popisujete sú určite ABKM…pokiaľ budete držať len dietu nič nepokazíte, je o obvyklá diagnostika..akurát keď je už střevo hodně zanícené a má dieťa vystupňované problémy tak diagnostiku takto urychlujú…kým sa mlieko očistí od bielkovin trvá to aj mesiac…a bacha na skrýte bielkoviny(údeniny, nebalené pečivo, atd…)…ak by to bolo bežné bolesti ako mala u kojenia vydržala by som, ak by to bolo niečo nové alebo horšie vrátila by som sa ku kojeniu…v nejakej brožure ale písali o černozelené stolici pri Alfamine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.10.19 21:40

@nikiki2511 moc dekuji za odpoved.my nakonec volali do motola zda je cerna stolicka po alfaminu normalnii alerekli nam ze ne a tak jsme jeli. Dceru hospitalizovali pro podezreni na krvaceni do strev ale nakonec se to nastedti nwpotvrdilo a po 5 dnech nas propustili. Vyloucili krvaceni alw dal uz nepatrali proc mela takovou stolici. Uzavreli to jako ABKM a tim to skoncilo. Uz se nastesti takova barva neobjevila ted jedeme zase ve spenatove zelene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
26.10.19 08:30

@Ajdulak vyslovene cerna ne..cernozelena urcite byt muze..podle mne se mi ju take meli na zacatku..aspon ze Je vse v poradku:) najdete si nejakeho alergologa zo skupiny detskych potravinovych alergii, kt.vede Dr
FUCHS…vacsina lekaru vi o aBKM jenom zaklady ( je to bida…a to jsem sama doktorka:D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.7.21 18:09

Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenost s Alfaminem že by nesedlo?
Máme údajně ABKM (po zkouseni bezlaktozoveho mleka, po nutrilon a upravenou kravskou bilkovinou az po alfamino)
Mame cca mesic alfamino a kakame tmave zelene, strasne smrdute.. bez hlenu. Mala mi ale cervenela (po alfaminu necervena ale nekakame a kdyz uz tak takto) Mame 3,5m a ja uz nevim.. doktorka si rady asi nevi taky.. pouzivame biogayu.. ale vysledek lepsi proste neni. Myslite ze by pomohlo zkusit treba neocate? :( dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek