Je to svrab?

14376
22.10.18 19:43

Na svrab to moc nevypadá, tam se kůže spíš loupe a nebolí. Tipovala bych to na nějakou alergickou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1117
22.10.18 19:55

Taky bych to tipla na alergii,ale proč nezajdete k lékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
22.10.18 20:00

Potnicky? Zkusila bych spíš nějaký krem na opruzeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
22.10.18 20:20

@janablizkova @janablizkova jo zajdem zejtra. rano nic neříkal tak jsem myslela že už to má pryč ated večer si stežoval že ho to bolí ve vaně , zejtra tajm zajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 20:29

@axelina
svrab jsem měla z práce několikrát a takhle opravdu nevypadá. Spíš jak píšeš zpocení a možná reakce na tu aviváž. Antihistaminka v tabletách nemáš? Jen lokálně po fenistilu to vůbec zmizet nemusí i kdby šlo o alergickou reakci.

• Citovat
  • Upravit
3224
22.10.18 20:39
@Anonymní píše:
@axelina
svrab jsem měla z práce několikrát a takhle opravdu nevypadá. Spíš jak píšeš zpocení a možná reakce na tu aviváž. Antihistaminka v tabletách nemáš? Jen lokálně po fenistilu to vůbec zmizet nemusí i kdby šlo o alergickou reakci.

super tak jsi mě uklidnila :-) kdysi měl z avivaže hrozný exemy takový rudý fleky tak jsem ji přestala používat …ted 3 roky nic neměl tak jsem ji zase koupila a nejakou dobu už ji používám a nic..ale zrejme ted jak se v letadle zapařil tak to zas udělalo neplechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.18 20:47

Mně to připomíná kousance od písečných blech. Kamarádky dcera se takhle pokousaná vrátila letos z Bulharska a bylo to od písečných blech z pláže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
22.10.18 20:58

@Pucalkovic Amina to by mohlo takybýt ale zas by to měl jeste nekdo dalsi …bylo nas tam 6 a má to jen on…a zas že by takhle hustě ho to pokousalo(?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.10.18 21:01

není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.18 21:16

@axelina Tak to asi bude nějaká alergie. Skočte na kožní, tam vám dají jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek