Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Na svrab to moc nevypadá, tam se kůže spíš loupe a nebolí. Tipovala bych to na nějakou alergickou reakci.
@janablizkova @janablizkova jo zajdem zejtra. rano nic neříkal tak jsem myslela že už to má pryč ated večer si stežoval že ho to bolí ve vaně , zejtra tajm zajdu
@axelina
svrab jsem měla z práce několikrát a takhle opravdu nevypadá. Spíš jak píšeš zpocení a možná reakce na tu aviváž. Antihistaminka v tabletách nemáš? Jen lokálně po fenistilu to vůbec zmizet nemusí i kdby šlo o alergickou reakci.
@Anonymní píše:
@axelina
svrab jsem měla z práce několikrát a takhle opravdu nevypadá. Spíš jak píšeš zpocení a možná reakce na tu aviváž. Antihistaminka v tabletách nemáš? Jen lokálně po fenistilu to vůbec zmizet nemusí i kdby šlo o alergickou reakci.
super tak jsi mě uklidnila
kdysi měl z avivaže hrozný exemy takový rudý fleky tak jsem ji přestala používat …ted 3 roky nic neměl tak jsem ji zase koupila a nejakou dobu už ji používám a nic..ale zrejme ted jak se v letadle zapařil tak to zas udělalo neplechu
Mně to připomíná kousance od písečných blech. Kamarádky dcera se takhle pokousaná vrátila letos z Bulharska a bylo to od písečných blech z pláže.
@Pucalkovic Amina to by mohlo takybýt ale zas by to měl jeste nekdo dalsi …bylo nas tam 6 a má to jen on…a zas že by takhle hustě ho to pokousalo(?)
@axelina Tak to asi bude nějaká alergie. Skočte na kožní, tam vám dají jistotu.