Algifen

2429
6.4.13 20:28

algifen

Dneska mi na pohotovosti předepsali algifen neo, protože mám asi ledvinové kameny a hrozně to bolí..jenže při tom nesmím kojit..jenže malá neumí pít z lahve:( takže s tím celkem zápasíme..zapoměla jsem se, ale zeptat až ten algifen přestanu užívat, za jak dlouho můžu opět začít kojit? nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
61
6.4.13 20:40

Já měla v synových deseti týdnech žlučníkový záchvat, ale dali mi v nemocnici kapačku. Nic domů, protože jsem řekla, že prostě chci kojit dál. Jednu dávku jsem odstříkala a vylila, další už jsem normálně kojila. Doma jsem měla v mrazáku a dostal to stříkačkou. Flašku nechtěl nikdy, vzal si až v roce, když se odstavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
6.4.13 20:40

Já když měla opařenou nohu, dali mi algifen při kojeni s tím, že mám nakojit, dát si prášek a neŕešit to… Ale já radši tehy přežila tu bolest, než bych si ty prášky vzala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.4.13 20:44

Mně dali algifen v porodnici. Sice sestřička kecala něco o tom, že to jde do mlíka, nicméně mi ho dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
6.4.13 21:18

@syselinka no po 12ti hodinách od posledního algifenu, by to mělo být v pohodě… brala jsem při ledvinové kolice raději ibuprofen, abych mohla kojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
6.4.13 21:49

No přesně, jak píše Tiger-Lily, nám v porodnici rozdávali Algifen jak by se nechumelilo a nikdo nic neřešil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.2.14 17:25

Oživuju diskusi - včera jsem byla na pohotovosti se žlučníkem, dělali různá vyšetření - ani zánět, ani kameny, nic nenašli, prý asi stres a námaha :zed:.. Dali mi algifen, že se prý smí.. No a teď čtu, že se při kojení nesmí 8o Tak jak? Samozřejmě si ho nebudu brát jen tak, vzala bych si ho až při velkých bolestech, které se, doufám, nebudou opakovat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
2.2.14 17:35

@atominnka Mně ho také normálně dali. Užívala jsem ho ale jen při velkých bolestech. Doktorka v CAR mi dokonce říkala, že se hojně využívá v porodnictví :think: Tak už jsem nad tím nepřemýšlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.2.14 17:37

@KattyK Dík :-) já bych taky nepřemýšlela, kdybych nečetla příbalák - jenže já stará poctivka to čtu… No uvidíme, zatím to vypadá dobře, měla jsem ho jen včera večer a od tý doby nic, tak snad to tak i zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
2.2.14 17:45

V porodnici v Motole nám ho dávali normálně. Jenže v mém případě to bylo těsně po porodu, takže mléko ještě nebylo a ta bolest byla taková, že jsem první noc nespala, než mě napadlo se zeptat na něco na bolest. Můžeš zkusit zavolat na laktační ligu, tam mi vždycky se vším poradili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
2.2.14 19:05

V porodnici v Pardubicích ho taky rozdávají na požádání proti bolest. Nikdo nás neinformoval, že by se nemohl při kojení. Ach jo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.2.14 21:34

Je to tam sice napsané, ale smí se, já jsem ho dostala po obou porodech a teď ho mám kvůli žlučníku též v pohotovosti :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
22614
2.2.14 21:40

@madi děkuju :kytka: taky žlučník? :roll: to je dílo.. mně to začalo ted po poorodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.2.14 19:25
@atominnka píše:
@madi děkuju :kytka: taky žlučník? :roll: to je dílo.. mně to začalo ted po poorodu

jojo, asi 3/4 roku po porodu :? Zatím odsouvám operaci, protože pořád kojím, ale tak nemine mě to

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA