Dlouhotrvající rýma po bronchitidě

157
6.4.13 19:22

dlouhotrvající rýma po bronchitidě

Ahojte maminky nenašla jsem nikde podobný dotaz, tak se vás chci zeptat jsme uz týden po bronchitide z nemocnice doma. malej už celkem zdravý. Ale nemuzeme se zbavit rýmy, pořad chrochta pri kojeni. Odsavacku mam na vysavac nic to nevysaje je to slyset vzadu ani z nosanku mu netece. a kapky do nosu o tech ani nemluvím, mame sterimar, nasivin i kapky z lekarny delane nic nepomaha uz nevím co s tím…:'( mate nektera zkusenost s mesici trvajici rymou(musím říct ze se zlepsila byla ho horsi ta ryma ale porad ji mame)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
437
6.4.13 19:48

Ahojky, my jsme měli rýmu víc jak měsíc, po návratu z nemocnice malej pořád chrochtal, ale jak říkáš, nic jsem nevysála. Stříkala jsem do nosíku vincentku a když už jsem myslela, že by to šlo odsát, tak jsem zkusila, ale bohužel nic. Nakonec jsem tady na emiminu našla radu na rýmu. Vytírat nosík mateřským mlíkem. Takže jestli kojíš, tak vyzkoušej. My měli do dvou dnů rýmu pryč. Nevím jestli to bylo tím mlíkem, ale prostě zmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
6.4.13 19:52

Dekuji za radu ale nekojim mame abkm jsme na nutrilonu ac.no prave kdyz mle fakt strasnou rymu tak jsem odsaval litry ale td to vypada stejne ale nic netece jeste jdeme na alergo kvuli alergiim jelikoz ja jsem alergicka snad na vse…:D Na travy naprach na pyl atd tak uvidime ale uz fakt nevim co delat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.4.13 19:58

Tak držím palce, ať se toho co nejdřív zbavíte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
6.4.13 20:03

Dekujeme moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
6.4.13 20:53

@kaja31 ahoj,malej je 10měsíců a trpí strašně na rýmu, teda spíš má jen nudle ani nekýchá-momentálně už to máme 14dní, vždycky je chvíli klid a pak zase, já mám snad chronickou rýmu nebo na něco alergie, sama nevim, ale bylo mi řečeno od dět. doktorky, že to mohla zdědit po mě. No ať je to jak chce, už mě to štve, taky bych ráda věděla co s tim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.4.13 07:33

Ja uvidim alergii mam a nos ucpany taky porad jelikoz mame plynove topeni coz na nic malej uz to ma mesic tu rymu predtim nikdy nemel nechapu. porad mi rikaji at strikam sterimar a odsavam nic noveho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
7.4.13 12:38

@kaja31 doktorka mi doporučila Zirtec, dávam 5kapek večer, je to pro alergiky-u malé prej na sklidnění sliznice, alergici to prej berou celej život, tak nevim, máme vybrat celou lahvičku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.4.13 15:50

Ja mu dala fenistil taky na alergii a razem ji nema tak to vazne vypada na alergii asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
7.4.13 17:21

@kaja31 fenistil mam taky doma, tak to můžu zkusit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.4.13 17:28

Skusila asi cca 3 hodky byl klid a uz zase chrochta a potahuje je to hruza kdyz zadny doktor nerekne co to muze byt a jak malemu pomoct ach jo..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
7.4.13 17:34

@kaja31 to úplně přesně máme, to by mě teda štvalo, kdyby měla alergii, já doufam, že až bude hezky, že to zmizí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.4.13 17:47

No snad ano jenze ja jsem taky alergik tak pocitam s tim ze malej budetaky ale to je snad dneska uplne kazdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
7.4.13 18:22

@kaja31 hmm,to je, asi sem taky, takže je to jasný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.4.13 18:47

No vetsinou to maji deti po matce takze ja stim pocitam ze je :think: