Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj Holky, bude tady nejaka hodna duse, Ktera by mi objednala nejake vecicky z Aliexpressu? nechci si zalozit ucet kvuli par vecem, nybrz si nejsem ani jista, zda tam budu jeste nekdy nakupovat. V mem okoli nemam nikoho kdo by mi objednal
… Samozdrejmne penizky poslu predem. Moc dekuji za Vasi ochotu. ![]()
@Veronika_Filgasova Zkus Facebook. Máš tam skupinu Aliexpress.. tam se někdo najde ![]()
Není to OT - proč je, probůh, problém založit si vlastní účet? Trvá to ani ne 2 minuty a nemusíš se s nikým složitě dohadovat na objednávce, pak na platbě. někoho vůbec hledat atd. Trošku nechápu
![]()
Za dobu, cos tady napsala a čekáš na reakce už mohlas mít nakoupeno. I kdyby to byla jen jedna objednávka… ![]()
@anonymouss tak treba pro me to registrace byla tezka, takova maturita, neumim anglicky, nejhorsi bylo zadat tu platebni kartu, ale moje kolegyne mi radila a uz v tom celkem slapu a hodne pouzivam prekladac. Jinak zakladatelko na fb je skupinka aliexpres pro maminky a deti a primo sefka skupiny objenava
Objednala jsem ve stejnou dobu víc věcí. Všechny kromě jedné už mám doma. Když si kliknu na to zboží, tak mi to nic nenajde - již to neprodává. Zboží neodešlo ještě z Číny. Předpokládám, že nemám vůbec počítat s tím, že by to přišlo. Jaké máte zkušenosti? Měl to být dárek. Objednáno mám na začátku listopadu.
@Sára 1 a jaká je tam dodací lhůta? Jestli se blíží ten konec tak otevři spor, ať ti vrátí peníze. Jinak to sledování je na houby, já tam většinou mam že je zboží na cestě ještě v době, kdy už ho mám doma ![]()
Nemam sice objednano na aliexpressu, ale na ebayi, cozje na jedno brdo, moje ojednavky jdou taky z Ciny. Objednala jsem asi 7 veci nekdy 10.11. Vsechny maj stejnou lhutu doruceni, okolo Vanoc a 3 z nich uz mam doma a 4 na ceste. Takze nejaky terminy jsou uplne mimo. Nemam obavu, ze by nedorazily, ale jestli to stihnou pod stromecek, to je ve hvezdach. Proste musim doufat, ze to dobre dopadne, protoze nic jinyho s tim stejne ted nezmuzu. Takze zadnej stres, nejak do dopadne.
@Sára 1 No jistotu, že to dojde asi nemáš. Ale zvláště před Vánoci budou dodací lhůty hodně dlouhé, takže těžko říct. Raději bych ajistila alternativní dárek a ke konci dodací lhůty otevři spor a snad dostaneš aspoň peníze.
@Kriss Tina U všeho mi to sedí, že už to mám doma. I časově to odpovídalo zhruba tomu, kde to bylo. Poslední akce tam je uvedena: Skrytá identita země původu 12.03.2019 19:06:26. Od té doby nic. U jiného zboží, které mám už doma, je toto uvedeno a doručeno bylo za skoro měsíc. Dost mě to mrzí, protože to bylo podobné pro obě děti a jedno to mít bude a druhé ne.
@Elenloth Mají na to ještě 27 dní. Mrzí mě to, protože pak už o to moc nestojím. Už to nebude ono.
@Sára 1 ještě bych se nevzdavala, já objednavala 11.11. 4 kryty na tel., tvrzene sklo a pro kluka figurky a do dnes dorazil jen jeden kryt ![]()
Pořád doufám že aspoň figurky a to sklo dorazí do Vánoc ![]()
Zkusila bych jim napsat zpravu a 7 dnů před koncem té lhůty otevřela spor, jestli to nedorazi ![]()
Jen upozorňuji, že jak ČP v prosinci nestíhá, tak balíky z Číny ukládá bez doručování na poštu a standardně se diví, že zákazník vůbec neví, že na té poště něco má, tak tam si to taky hlídejte.
A když kliknes na traking tak tam je co? Najdeš tam i číslo zásilky a dá se to vyhledat na stránkách posty začíná to LE…CN já taky čekám na zásilku z října a pozdější už mám, ale už je to konečně v Praze. Jednou se mi stalo, že byla zásilka zrušena, tak jsem před koncem termínu otevřela spor a vrátili hned peníze.
@Sára 1 Chápu, ale to je prostě riziko objednáváni z Ali.
Taky mám na cestě potenciální dárek, ale vím, že se na ty dodávky nemůžu spolehout, tak to tak nějak beru s rezervou.