Alimenty a školka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7356
14.11.24 08:41
@unuděná píše: Více

jj já to právě psala že z 30ti to bude ok 5tis.. ale třeba ze 70-80tis už je to prostě málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
14.11.24 08:46

Napis kolik pritel bere a my ti rekneme kolik by zbruba mel aktualne platit, jinak teda plati dosavadni rozsudek, ale predevsim dohoda rodicu. Ne kafrani pritelkyne. Chtela bych te videt co bys dokazala vse poplatit a poridit za 5tisic. Nevim jak je na tom byvala, ale obecne zena ztrati dost moznosti tim ze byla s detmi doma a nema takove vydelkove moznosti co chlap co mohl celou dobu chodit do prace, neni vecne doma s nemocnym ditetem atd. Berte si holku casteji a hlavne si nepredstavuj jak si ex vyhazuje za vase penize z kopytka. Dost pravdepodobne ma nervy jak vse poplati, mozna i proto je protivna a o to vic ze ty se do toho montujes, nemas na to zadny pravo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
14.11.24 08:57
@Anonymní píše: Více

1. Není to tvoje starost.
2. Co na to otec holčičky, taky ho to trápí jako tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
14.11.24 09:11

Tak mají rozsudek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
14.11.24 09:39

A v rozsudku mají co?
Tak pokud se to jedné nebo druhé straně nelíbí může jít znovu k soudu a přesně si to tam nechat zapsat. Ať se nemusí hádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33608
14.11.24 10:03

A přítel je nesvéprávný? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
14.11.24 10:30

Holka, je Ti po tom úplný prd, není to Tvoje starost. Chlap si udělal dítě, tak ať se stará. Ty jsi vedlejší. Jak psaly dámy nade mnou, důležitý je přeci rozsudek. Pokud ještě dítě nemáš, budeš se pak divit, jak rychle se rozplyne 5 000,– (zimní bunda, boty, zimní kalhoty atd atd… Pokud dítě máš, musíš vědět sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
14.11.24 11:32

Kdyby byl tvůj chlap co k čemu, tak bez mrknutí oka přispívá svému dítěti nad rámec alimentů, co je potřeba. ;)
Ale asi to žádné terno nebude, když to za něj musíš řešit ty. :roll:

A co má a nemá platit, tak to záleží na rozsudku. Ale jak jsem psala … Normální chlap opravdu nemá problém platit nad rámec, i když nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
14.11.24 11:52
@Annonymní_007 píše: Více

Tipnu si, ze prece proto, ze si přečetl na emiminu, ze to detem strasne skodi, ze by mel potlacit sve ego a udelat to tak, jak se to zda nejlepsi mamince, jako spravnej chlap.
 ironie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.24 13:41

To je zajímavé před časem jsem tu psala že mám alimenty 5000 plus otec přispívá polovinou na mim. platby. Ptala jsem se když bere cca 45 tis, zda je možné alimenty zvednout- názory. Bylo mi zde houfně sděleno, že beru dost a pomalu ještě jak tatínka chci oškubat..a najednou je při platu 30 t 5t alimentů málo? Tak jak to tedy je? Asi jako ve většině případů Dvojí metr koukám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
14.11.24 13:48

A co já s tím? Vycházím z kalkulačky alíků, která je orientační. Na 45k to vychází přesně těch 5k. Co ti kdo napsal v jaké diskuzi netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.24 14:01

Proč teda píšeš že při platu 30 tis je 5 málo?
Když při platu 45 tis je 5 adekvátní?

• Citovat
  • Upravit
53190
14.11.24 14:02

Protože jsem se spletla? Kdybys to dočetla celé, uznala jsem chybu, hodila jsem si to do té kalkulačky až pak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.24 14:06

Ale v pořádku. Tak se hned nedurdi, nečetla jsem žes uznala chybu. Nečtu cele.

• Citovat
  • Upravit
33608
14.11.24 14:08
@Šmoulice píše: Více

Copak nevis, ze za alimenty chodi matka na nehty, jezdi na dovolenou a kupuje si kabelky? A chudak otec musi platit i skolku, kdo to kdy videl ze? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna