Bývalá žena partnera

Vaness11951
11.11.24 18:32

Bývalá žena partnera

Dobrý den, maminky chci se zeptat.. co mohu dělat když bývalá žena partnera mě neustále naráží na mé etikum? Neustále mu píše SMS a uráží mě i moje děti, podotýkám že mám sním vysněnou dcerku, nějak si toho nevšímám… Ale už to nedávám i její přítel mi píše výhružně emaily že mi zapálí dům a hodí mě na smetisko i moje děti partner má sní syna i když proběhl soud platí ji výživné ale syna nedostává jak by měl neustále píše že chce zaplatit to a proplatit to a už mě to přestává bavit protože veškeré finance teď hradim já a on aby dostal malého tak ji musí vyhovět s penězma.. dnes opět SMS a jen uráží ponižuje mě i moje děti.. nevím co už dělat dál nechci sebrat otce děti a jít pryč když jsou na něho zafixovaný a byl s nemá od malička ale on s tím ani nechce nic dělat vše ji vyhoví a to máme spolu 8 měsíční dcerku… Ale abych pravdu řekla už to nezvládám ani sním prosím poradíte mi jestli se dá s tím něco dělat tím jak vyhrožuje její přítel a ona mě jen uráží? Děkuji jsem asi naivní ale nevím si pomoci

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35765
11.11.24 18:36

Tak asi jí posílá kolik má a ona mu nedává syna tak proč platí navíc? Tak k soudu :nevim: To se neumíte bránit? To se neumí ohradit on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vaness11951
11.11.24 18:38

@pikola já se braním a u soudu byly spolu am stanovené výživné s ní ale ona chce neustále peníze jde k zubaři chce 7000 Kč jde na zápas chce 4000 Kč jde na tábor dalších 8000 Kč je nemocny chce proplatit i ty léky jsem s toho hotová už

• Citovat
  • Upravit
35765
11.11.24 18:40
@Vaness11951 píše: Více

Tak to je ale blbost toho tvého. Dává mu teda syna podle rozsudku nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vaness11951
11.11.24 18:40

@pikola dostane výplatu a posílá hned ji.. aby malého dostal no a pak naše dcera nemá ani na Sunar a to ho nějak nezajímá

• Citovat
  • Upravit
Vaness11951
11.11.24 18:41

@pikola nedává právě vůbec jakmile nepošle peníze nedá mu ho na víkend a pak jsi účtuje veškeré dluhy a musí ji odeslat ihned i na další měsíc aby mu ho dala

• Citovat
  • Upravit
35765
11.11.24 18:44

Tak dává mu ho na víkend nebo ne? To si přece musí vyřídit on a nenechat si kakat na hlavu. A ty taky ne. Za to nemůže ona, ale on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
11.11.24 18:46

Tak ať si tvůj partner na vícenáklady kolem syna vydělá sám anebo si srovná bývalku. Neplacení asi nemůže být legitimním důvodem ke zrušení návštěv.

1. To toho jeho kluka tak miluješ, že ho chceš u vás mít často?
  2. To budeš dávat peníze někomu, kdo ti nadává a vyhrožuje?
  3. To, budeš umožňovat otci svého dítěte se válet a nevydělávat a dřít za něj?

Jsi svatá? Nebo spíš závislá na partnerovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
11.11.24 18:47

Ale to je věc mezi nimi dvěma. Platí to na své dítě a tobě do toho nic není. Ty nadávky a vyhrožování je druhá věc. To si nesmí dovolit, schovej si zprávy a můžeš podat TO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vaness11951
11.11.24 18:48

@pikola nedává mu ho na víkend první musí odeslat peníze pak se rozhodne či mu ho dá nebo ne jenomže ona ho posílá tehdy když je nemocny malý před 2 měsíci měl černý kašel a poslala ho tady a moje nejmenší dítko to chytlo bylo to pro mě zdrcující když musela malá do nemocnice a jemu to nějak nevadí že tu toho malého posílá nemocného ale jak je zdraví nepošle ho sem i třeba 3 měsíce jen vytahuje od něho peníze nic víc.

• Citovat
  • Upravit
35765
11.11.24 18:48
@Anna766 píše: Více

Ale on nedává peníze jí a to problém je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vaness11951
11.11.24 18:49

@Anna766 ano to je ale ne že ji bude posílat každý týden 7 tisíc Kč když má doma malé miminko a ona má doma svého přítele kdyby mu ho dávala jak má nemám stím problém ale takové vidirani je příliš

• Citovat
  • Upravit
35765
11.11.24 18:49

Ať vyžaduje podle rozsudku, to asi nebude jeden víkend za měsíc. A peníze taky jen podle rozsudku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
11.11.24 18:50

@Vaness11951 píšeš že uráží tvé děti. Takže máš i děti z minulého vztahu? Nemáš alimenty a rodičák, že nemáš na sunar? Schovej si svoje peníze, tedy rodičák a nedávej je z ruky a nech si to pro své děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vaness11951
11.11.24 18:54

@Anna766 mám alimenty i rodičak ale když poplatim vše co mám kroužky nájem a školu těžko mi něco zbyde 🙂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna