Jaký hrozí postih při neplacení alimentů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23081
12.3.14 10:32
@terinka4444 píše:
to se musel vyhýbat soudním řízením, nereagovat na soudní výzvy a podobně. To nebude chudál tatínek bez práce, co tři měsíce na pracáku neměl na alíky. To bude pěkný zmetek.

Přesně takto jsem to měla namysli… :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.3.14 10:47

Nevím, jak tedy u tebe, ale myslím, že tak rychlí to nebude :nevim: nám se neplacení táhne už 2 roky..podmínky, probační a mediční(protože je chudák a prý má snahu :D)..a zatím líta někde na svobodě vesele se všmu vyhýbá, nemaká, nevím kde bydlí, na pracáku není?…jen by mě zajímalo z čeho ten zmetek žije?
Pokud chceš, aby se něco dělo tak je uháněj já volam pravidelně na soud jednou měsíčně a ptám se co bude dál? :roll: (jelikož jsem další trestnák podavala v říjnu a nic :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.3.14 21:54

U nás se to blíží ke 200 000,– Neplatil nikdy, jen posílali pár drobných z basy.Za období co si odseděl dluží stále, ale je už netrestatelný, protože trest už jednou proběhl. Já už tuto akci vzdala. Stálo mě to jen čas a peníze a kde nic, tu nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.3.14 18:18

Ahoj chci se zaptat když už jednou za alíky seděl tak je netrestatelný?..jak to tedy pokračuje dál? :think: Už ted čekám půl roku na soud je v podmínce+dalši trestnák
(u nás „tatínek“ pravděpodobně sedět půjde a v alíky už nedoufám :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.3.14 13:10
@Džegrofka píše:
Ahoj chci se zaptat když už jednou za alíky seděl tak je netrestatelný?..jak to tedy pokračuje dál? :think: Už ted čekám půl roku na soud je v podmínce+dalši trestnák
(u nás „tatínek“ pravděpodobně sedět půjde a v alíky už nedoufám :nevim: )

Můžou se alimenty vymáhat v občansko právním sporu, ale trestní oznámení podávat, když už trest proběhl nelze.To mám přímo od policie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna