Alimenty a práce na černo

Anonymní
30.6.14 10:32

Alimenty práce na černo

Ahoj holky
anonym prosím nechat je to dost citlivé téma a informace. Děkuji

Holky prosím o radu :kytka: víc hlav víc ví a má víc nápadů

Ex neplatí alimenty jak má (posílá 100kč) policie neřeší nic, exekuce nic nemá ani ŘP, ale teď jsem zjistila, že jako OSVČ s živností na obchod dělá ve stavebnictví, takže na černo. A jelikož exekutor zjistil, že nemá ani účet v bance tak si výdělek nechává poslat vždy k partnerce.
A teď co dělat? Napadlo mě, že vlastně okrádá stát na daních a tím, že si nechává peníze posílat jinam tak obchází i věřitele (děti) na které má povinnost platit.
Co by jste dělali na mém místě s touto situací vy?
Omlouvám se za překlepy píšu z mobilu :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
30.6.14 10:36

Můžeš ho udat.. ale nic moc víc asi nezmůžeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
30.6.14 10:44

Nevim presne jak to bylo, ale taty bratr je zivnostnik delal okna, penize dostaval na ruku. alimenty neplatil nic taky nevlastni, po nekolika soudech dostal podminku, stale neplatil a ted sedi uz asi rok a jeste rok sedet bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
30.6.14 10:47

Nahlásit na úp, ale nevím jestli ti to pomůže z hlediska vymožení alimentů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
30.6.14 10:53

Jak už psali holky, jako pomstu ho můžeš udat, ale mám dojem že alimenty z něj stejně nedostaneš, je to blbý, ale je to tak

• Citovat
  • Upravit
4918
30.6.14 10:57

Jak policie nic neřeší :nevim:, když podáš trestní oznámení, tak se tím přece zabývat musí…při podání je dobré si nechat napsat do výpovědi, že chceš být informována o průběhu věci, jinak sami od sebe ti neřeknou nic. Mě taky neinformovaly, dokonce mi ani nepřišel rozsudek od soudu, že bývalého za alimenty odsoudily, dozvěděla jsem se to jen proto, že dluh doplatil, aby nešel sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
30.6.14 11:16

@BAZÁREK ANGIE taky mi nepřišel rozsudek od soudu, musíš si pro něj dojít na soud :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
30.6.14 11:31
@Ivaneska píše:
@BAZÁREK ANGIE taky mi nepřišel rozsudek od soudu, musíš si pro něj dojít na soud :?

Já ale vůbec nevěděla, že byl odsouzen :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
30.6.14 11:38
@BAZÁREK ANGIE píše:
Já ale vůbec nevěděla, že byl odsouzen :lol:.

tak to je potom dobrý :) Mě teda přišel papír od policajtů, že to předávají soudu, z ex to vylezlo samo, co a jak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
30.6.14 11:41
@Ivaneska píše:
tak to je potom dobrý :) Mě teda přišel papír od policajtů, že to předávají soudu, z ex to vylezlo samo, co a jak ;)

Právě já jsem neměla informace žádné, až najednou to začal doplácet a pak jsem se to dozvěděla náhodou při zvyšování alimentů, že tenkrát dostal podmínku. A nyní mě to čeká nanovo :cert:. Už zas neplatí 5 let!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
30.6.14 11:49
@BAZÁREK ANGIE píše:
Právě já jsem neměla informace žádné, až najednou to začal doplácet a pak jsem se to dozvěděla náhodou při zvyšování alimentů, že tenkrát dostal podmínku. A nyní mě to čeká nanovo :cert:. Už zas neplatí 5 let!!!

Nechápu že jim nestačí jedno ponaučení :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
30.6.14 11:51

Jinak bych šla na policii, tohle přece musí řešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
30.6.14 12:44

A co místo alimentů mu svěřit dítě, ať se taky stará? Šlo by to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.14 12:51

@canaglia máš děti??? Promiň, ale to bych v životě neudělala. To se radši budu dál honit a žít z mála. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
8151
30.6.14 12:53
@canaglia píše:
A co místo alimentů mu svěřit dítě, ať se taky stará? Šlo by to?

to není tak jednoduché, pokud se starat nechce tak nikdo nemá páku ho k tomu donutit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna