Odchod od partnera

Anonymní
29.6.14 15:10

Odchod od partnera

Chci odejít od partnera. Už to dál nezvládám. Za poslední dobu se hrozně změnil. Problém je v tom že bez něj snad skončím s dětmi pod mostem a pak mi je odeberou. Bohužel nemám žádnou kamarádku ani rodinu co by mi pomohli se postavit na vlastní nohy. A navíc po kamarádkách by to bylo jen pendlování… Týden u jedné.. u další taky pár dní a to nejde s dvěma dětma. Úspory žádné. Pobírám jen 3 800,– rodičák na syna. Za pár mám termín porodu s dalším potomkem. Nemám odpracováno takže mě čeká automaticky 4 letá varianta. Další problém je v tom že rodina partnera stojí za ním a je jim úplně jedno že mě bije dokonce i teď těhotnou :,( :,( Kydají na mě všude kolem jen špínu abych se co nejdřív složila a oni si mohli přivlastnit syna. Nějaké rady pro mě jak z této pro mě bezvýchodné situace ven? A pro ty co zas budu chtít rýpat tak se prosím zdržte komentářů jsem už tak s nervama v kýblu. A těm co s emi budou snažit pomoci předem moc děkuji za komentáře a vlídná slova

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
29.6.14 15:13

Azylák, zajít do nějakého krizového centra, kde pomáhají obětem domácího násilí. že byla blbost pořídit si s takovým 2 děti, to víš asi sama..drž se, a začni to řešit co nejdřív :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
29.6.14 15:13

Napadá mě azylový dům pro matky s dětmi…S násilníkem rozhodně nezůstávej. Někdo ti tady v diskuzi poradí určitě i nějaké konkrétní organizace, které ti mohou pomoci. Držím palce, ať je brzo lépe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.14 15:15

@slavuska1 U prvního syna to byl fakt super chlap.. pak jsme o jedno miminko přišli a to už začínal být trošku divný.. Myslela jsem si že je to jen ztrátou miminka a že až se podaří znovu tak se zlepší.. No zlepšilo se to na chvilku byl zas milionovej ale teď asi 2 měsíce je už fakt neúnosné co dělá. A v azyláku se platí nájem ale? Myslíš že bych to utáhla z 3 tisíc + ještě se uživit se synem?

• Citovat
  • Upravit
74217
29.6.14 15:17

Bacha nejsi anonymní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.14 15:19

@Darebačka Zůstat určitě ne to vím i já. Snad někdo poradí víc. Děkuji.. snad to zvládnu a dokážu odejít. Ale hrozně se bojim o kluky :,( aby fakt jeho rodiče když jsou takový mě o ně nějak nepřipravili. Jdou přes mrtvoly

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.14 15:20

@Kelsey Vím dík.. ujelo mi to.. Ale tak to si nikdo z rodiny nestihl doufejme všimnout.

• Citovat
  • Upravit
427
29.6.14 15:21

Tak c azylovém domě se asi nějaký minimální nájem platí. Ale snad ti na děti bude muset přispívat i partner, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.14 15:22

Jak je to s těmi azyláky? Potřebuji nějaké papíry s sebou třeba od sociálky nebo já nevim od kud? Nebo stačí do nějakého dojít a zeptat se : Máte pro mě místo?

• Citovat
  • Upravit
11439
29.6.14 15:22

Tak určitě si vyřiď nějaké příspěvky a šup na azylák. Stojí to kolem 100 Kč / den, ale když si vyřídíš přídavky na dítě atd., tak se to určitě utáhnout dá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.6.14 15:23

Azylák, ano platí se, ale myslím, že sociálka ho pak proplatí zpátky.. Nebo kontaktuj Bílý kruh nebo nějakou takovou organizaci, přístup na net máš, tak to nebude problém najít. Oni poradí a spoustu věcí za tebe i vyřídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427

Já bych si do azyláku přímo zašla a zeptala se, co vše je potřeba a jestli mají místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Darebačka No měl by na oba dávat nějaký peníz to ano, ale než se to vyřídí to je taky doba. Testy otcovství, soudy atd.. :( a měl by ještě mě platit. Co vím tak matka má nárok i na příspěvek od otce dítěte pro sebe po dobu 2 let od narození dítěte

• Citovat
  • Upravit
427
29.6.14 15:25

Jojo, jak už holky psaly. Zjistit si, na jaké všechny dávky budeš mít nárok. Stát vás přece jenom na ulici hlady umřít nenechá, neboj. Různé příspěvky v hmotné nouzi, příspěvek na bydlení, příspěvek na dítě…

Příspěvek upraven 29.06.14 v 15:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
29.6.14 15:25
@Anonymní píše:
Jak je to s těmi azyláky? Potřebuji nějaké papíry s sebou třeba od sociálky nebo já nevim od kud? Nebo stačí do nějakého dojít a zeptat se : Máte pro mě místo?

Vygoogluj si nejbližší a zavolej jim ;) Ale pokud máš takové povedené přátele a rodinu, bez práce, tak si klidně můžeš vybírat kdekoliv, kde ti to vyjde nejlépe finančně a kde se ti bude nejvíc líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna