Alkohol ve 20.tt

3165
7.4.12 02:12

Alkohol 20tt

Musím smazat :(

Příspěvek upraven 14.07.14 v 02:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31
7.4.12 02:22

Ahoj, abych tě uklidnila, v mém okolí to taky jedna holčina zjistila až v půlce těhu, že je v tom. Podle toho, co jsem slyšela, toho vypila daleko víc než ty… Teď má krásnou zdravou holčičku, takže se neboj :) Já zase bojuji s nespavostí…Zítra mě čeká celkem náročný den a já ne a ne zabrat…taky si říkám, jestli to na malýho nemůže mít nějakej vliv… achjo…už jsem z toho taky pěkně ve stresu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21566
7.4.12 07:01

ahoj, podle mě, kdyby bylo něco špatně, tak se prcek vůbec neuchytí. netrap se tím, určitě bude v pořádku!! a víno ještě není tak strašné, horší by byl tvrdý alkohol. já si v průběhu těhotenství (u obou) dávala tak jednou týdně skleničku vína - měla jsem na něj strašnou chuť :oops: . ne všechny těhotné dodržují 100% abstinenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
7.4.12 08:25

@Maculinka určitě bude mimi zdravé, vínko není nejhorší varinta. Kamarádka těhu zjistila taky celkem pozdě, chodila sem tam zapařit (cigaretka, trocha alkoholu) a dneska má zdravýho 2 letýho chlapečka. Takže hlavu vzhůru a raduj se z těhu :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
7.4.12 08:25

Ahojky podle mě se nic neděje… já sem na tom byla hodně podobně, já teda na to přišla ve 14tt, ale taky sem občas holdovala alkoholu, někdy sem si dala pivo, jindy víno a někdy panáka na vyhnání červíků :D … a teď mám týden do prorodu a podle pana doktora a genetických testů je vše ok…;)
A už sem kolikrát slyšeli o holkách co brali drogy :( a měli krásné zdravé děti…
Podle mě je to někde napsané, že nebudeš mít zdravé nebo budeš mít zdravé miminko- jako nějaký osud co je ve hvězdách ;)
A že si nabrala teprva 2 kila? buď v klidu já začla nabírat taky až kolem toho 5 měsíce ;)
takže gratuluji k miminku a neboj vše bude ok :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
7.4.12 08:33

Ja den predtim nez jsem to zjistila, tak jsem s kamaradkou slavila a vypila toho tedy faaakt dost pak jsem alkohol vyndchala a mam vedle sebe holcicku zdravou a momentalne plazici se tu vedle me;-) vse bude oki!!! Preji hodne stesti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.4.12 10:26

Ahoj, já znám holku co chlastala a to vysloveně chlastala celé těhoteství a narodila se jí naprosto zdravá holčička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1407
7.4.12 10:38

Aho, taky si myslím, že můžeš být naprosto klidná :) Jak píšeš vínko ředěné, naprostá pohoda si myslím, já si dám občas taky :) jinak já na samém začátku taky nevěděla, že jsem v jiném stavu a jsem hodně rumová a my počali v době, kdy probíhalo spousta vánočních večírků, takže pro mě to byly pátky a soboty o romu s colou a nějaký ten panák zelené a berentzena, do toho sem tam šampaňské, no asi si to umíš představit a den před testem jsme byli na oslavě narozenin a tam jsem toho vypila taky spoustu a ráno, když jsem si dělala test, jestli náhodou a viděla tam 2 čarky, tak jsem si myslela, že vidím špatně :) a všechna vyšetření mi vycházejí krásně :) A mám dokonce i známou, která taky na těhu přišla až pozdě, přiotm k doktorům chodila a ti ji léčili na zánět vaječníků, takže do ní cpali různa antibiotika a podobný věci, až se pak na jedná akci skácela k zemi a tam jí oznámili, že je těhotná a je v 5. měsíci. A klučík je naprosto v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
7.4.12 10:43

Ahojky, mě tyhle případy vždy docela zaujmou…a nebylo Ti divný že nemáš 4 měsíce menstruaci???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
7.4.12 10:47

@lyžařka
menstruaci ani neměla…stejně jako já … já otěhotněla přes HA,žádné příznaky sem neměla… normálně sem si šla k doktorvi pro další prášky a on že mi musí udělat vyšetření, že už je to rok a zjistil mi že mi další prášky napsat nemůže…:D
Až v tom 5 měsíci sem přestala menstruovat… takže neznamená, že když ses těhotná, že musíš zákonitě přestat s menstruací… :think:

Příspěvek upraven 07.04.12 v 11:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
7.4.12 11:08
@lyžařka píše:
Ahojky, mě tyhle případy vždy docela zaujmou…a nebylo Ti divný že nemáš 4 měsíce menstruaci???? :nevim:

kdyby sis to pořádně přečetla tak zakladatelka psala na konci že „Vzhledem k tomu, že mám i větší poprsí, které mění nonstop pevnost při menstruaci, v době ovulace atd, tak jsem si na sobě všimnout změn nemohla.“ Tudíž z toho vyplývá že menstruaci asi normálně měla…
Maculinko já myslím že můžeš být v klidu…i já si občas cucnu od přítele pivka nebo vína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.4.12 11:19
@Pce píše:
kdyby sis to pořádně přečetla tak zakladatelka psala na konci že „Vzhledem k tomu, že mám i větší poprsí, které mění nonstop pevnost při menstruaci, v době ovulace atd, tak jsem si na sobě všimnout změn nemohla.“ Tudíž z toho vyplývá že menstruaci asi normálně měla…
Maculinko já myslím že můžeš být v klidu…i já si občas cucnu od přítele pivka nebo vína.

:D si říkám jestli to některá z vás četla :lol: zakladatelka píše
Ale do této doby, kdy jsem nevěděla, že mám mimčo a normálně u mě probíhala menstruace, žila jsem svým způsobem života..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13874
7.4.12 11:34

Nemyslím že by se něco stalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
7.4.12 12:26

Snad by to mělo být dobrý. Blbý je že jsi prošvihla prvotrimestrál ale tak holt bych šla aspon na genetickej podrobnej ultrazvuk . Taky jsem chodila na akcičky každý víkend s manželem akorát že já když piju tak jen whisky a to je horší to víno podle mě není až taková hrůza. Ve Francii třeba pít víno každej den je normální standart :mrgreen: Neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.4.12 20:54

Já teda nechci být za ostudu, ale sem tam si dám vínko nebo pivko i teď, ve 25tt, samozřejmě decku, víc ne, ale na krvinky a na trávení určitě dobrý..:) snad malou moc neohrožuju… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí