Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ma nejake negativni ucinky alkohol na ha? Neporusuje to jeji ochranu? ![]()
Jezis neres to uz. Jestli jsi brala jak.jsi.mela, neblila hned po uziti a nebrala atb, tak se dite nekona. A jestli z toho mas takovou hruzu, at si. mlady pan priste vezme gumu.
Příspěvek upraven 31.05.14 v 22:12
@Antonie Bolavá píše:
Prosím tě nemá. A přečti si konečně ten příbalovej leták
Já si myslím, že může…
HA jako taková je ASI fakt 100%, ale nesmí se udělat chyba v užívání. Ale někomu asi stačí hodně malá „chyba“ a přestane fungovat, jak má - ne úplně přesné braní, jiné léky, zdánlivě neškodné… již zmíněný alkohol.
Těch, co otěhotněli přes HA nesjou sice stáda, ale jsou a tvrdí, že chybu neudělali… takže ![]()
@avm3 píše:
Já si myslím, že může…
HA jako taková je ASI fakt 100%, ale nesmí se udělat chyba v užívání. Ale někomu asi stačí hodně malá „chyba“ a přestane fungovat, jak má - ne úplně přesné braní, jiné léky, zdánlivě neškodné… již zmíněný alkohol.
Těch, co otěhotněli přes HA nesjou sice stáda, ale jsou a tvrdí, že chybu neudělali… takže
tak teď jsi ji dostala do ještě větší schízy ![]()
@avm3 píše:
Já si myslím, že může…
Těch, co otěhotněli přes HA nesjou sice stáda, ale jsou a tvrdí, že chybu neudělali… takže
A ted chudák holka bude každý měsíc na gyndě schízovat, že je těhotná ![]()
@radkka píše:
A ted chudák holka bude každý měsíc na gyndě schízovat, že je těhotná
nebo přestane chlastat
![]()
@pikola píše:
A nebo to delat jen tam, odkud ma zakladalka jmeno
tvl
![]()
@radkka píše:
A ted chudák holka bude každý měsíc na gyndě schízovat, že je těhotná
hůř, bude zakládat témata „jsem těhu?“
@Antonie Bolavá @radkka No dobře, ale nemám pravdu???
Nebudu jí mazat med kolem huby… ![]()
@prdelka07 píše:
Ma nejake negativni ucinky alkohol na ha? Neporusuje to jeji ochranu?
Ne nemůže!