Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
pokud si das to co pises tak v noci odstrikej okolo te 12.V 8 rano uz by to melo byt ok.Mezitim pulnoci a 8 bych tedy jeste odstrikala.
Pro nedonošené miminko bych asi alkohol neriskovala a cigaretu už vůbec. … Nevím, mi tohle přijde fakt hloupé. Jako ne že jsi matka, tak už žádné mejdany a seď doma na zadku a ždímej prsa, ale pár měsíců snad ještě vydržíš?
ahojky,¨dala bych decku vínka, ale cigarety bych vypustila, v půlnoci odstříkala bokem, ráno by to mělo být už ok…hezky se bav.
jenny.fields píše:
Proč chceš začít kouřit, když jsi to vydržela rok
Tohle mě taky hned napadlo.
Jink si myslím, že jedna dvojka vína by nevadila, ale víc bych si netroufla. Hlavně kvůli miminka.
pardon ale nemyslim si ze dve dvojky jsou nejak skodlive at je to nedonosenec nebo donosenec.Pokud tam udela pauzu .A pokud si k tomu bude chtit zapalit a udela dostatecnou prodlevu coz 8hodin mi pripada dost a mezitim odstrika tak na tom nic nevidim.Jsou kuraci kteri kouri treba jen ve spolecnosti ![]()
Kattko, já to beru ze svýho pohledu, protože jsem bývalý kuřák, před těhu, a vím že kdybych si dala dvě cigárka, tak to neskončí u dvou, že mi zachutná a budu v tom zase plavat…ale i kdyby ne, vínko chápu, ale ty cigarka prostě bych nedala…:-) ale samo každýho věc, uvidíme co napíší další…
Taky si myslím že dvojka vína neuškodí,když bude pauza,cigáro nevím,přestala jsem kouřit když jsem otěhotněla a doufám že už nezačnu,ale pořád s tou chutí bojuju,sedět mezi kuřákama a nezapálit si je těžký
,ale kvůli mimču bych se kouření snažila vyhnout,alespoň dokud kojíš.I když je spoustu matek které kouří celé těhotenství a i při kojení,ale je to každého věc a myslím že ne tvůj případ ![]()
kubykula píše:
Kattko, já to beru ze svýho pohledu, protože jsem bývalý kuřák, před těhu, a vím že kdybych si dala dvě cigárka, tak to neskončí u dvou, že mi zachutná a budu v tom zase plavat…ale i kdyby ne, vínko chápu, ale ty cigarka prostě bych nedala…:-) ale samo každýho věc, uvidíme co napíší další…
Ja mluvim jako kurak.Ale momentalne hlavne ve spolecnosti nebo kourici o vikendu ale 1-2 a ja si to proste neodpustim.
A pred tehu jsem byla hodne velky kurak 20nebyla problem i vic kdyz se nekam slo.A takhle uz to tahnu dlouho.
kattkka píše: .kubykula píše:Ja mluvim jako kurak.Ale momentalne hlavne ve spolecnosti nebo kourici o vikendu ale 1-2 a ja si to proste neodpustim.
A pred tehu jsem byla hodne velky kurak 20nebyla problem i vic kdyz se nekam slo.A takhle uz to tahnu dlouho.
Tak to klobouk dolů
,já bych to nezvládla,natož kdybych si do toho dala alkohol
rozmary píše:kattkka píše: .Tak to klobouk dolůkubykula píše:Ja mluvim jako kurak.Ale momentalne hlavne ve spolecnosti nebo kourici o vikendu ale 1-2 a ja si to proste neodpustim.
A pred tehu jsem byla hodne velky kurak 20nebyla problem i vic kdyz se nekam slo.A takhle uz to tahnu dlouho.,já bych to nezvládla,natož kdybych si do toho dala alkohol
tak to si fakt dobrá, protože já tu vůli nemám a vím že jakmile bych zkusila jednu, tak krabka mizí a mizí ![]()
kubykula píše:rozmary píše:tak to si fakt dobrá, protože já tu vůli nemám a vím že jakmile bych zkusila jednu, tak krabka mizí a mizíkattkka píše: .Tak to klobouk dolůkubykula píše:Ja mluvim jako kurak.Ale momentalne hlavne ve spolecnosti nebo kourici o vikendu ale 1-2 a ja si to proste neodpustim.
A pred tehu jsem byla hodne velky kurak 20nebyla problem i vic kdyz se nekam slo.A takhle uz to tahnu dlouho.,já bych to nezvládla,natož kdybych si do toho dala alkohol
nemizi.Jako ve spolecnosti se rozkourim vic ale pak mi to fakt nechybi.Ale jak to delam ja taky nevim ale uz to funguje dlouho.
jeden den jsem zjistila ze jsem si nezapalila 10dni.
Ale mam chvilky kdy si ji proste dam.
ahoj všichni mam dotaz,odstrikavam mlicko ,mam miminko jeste v nemocnici protoze se narodilo nedonosene ve 32tt ale uz tak za tyden by jsme meli jit domu,nepiju a nosim mlicko malemu,(s nim byt bohuzel nemuzu) dnes jdeme s manzelem na oslavu ,ted jsem odstrikala a na oslave bych si (po roce):-)chtela dat max 2 dvojky vina a po roce si zkusit max 2 cigarety zapalit,myslite ze staci kdyz az se vratime ,pocitam kolem 12hodiny,odstrikam mlicko bokem a pro miminko muzu uz rano?? nebo jeste pockat,pani z nemocnice rikala ze jednou staci odstrikat bokem tak nevim radsi se ptam jeste na rady tady dekuji!!