Alkohol na oslavě a kojení

Anonymní
15.1.11 20:06

alkohol na oslave a kojeni

ahoj všichni mam dotaz,odstrikavam mlicko ,mam miminko jeste v nemocnici protoze se narodilo nedonosene ve 32tt ale uz tak za tyden by jsme meli jit domu,nepiju a nosim mlicko malemu,(s nim byt bohuzel nemuzu) dnes jdeme s manzelem na oslavu ,ted jsem odstrikala a na oslave bych si (po roce):-)chtela dat max 2 dvojky vina a po roce si zkusit max 2 cigarety zapalit,myslite ze staci kdyz az se vratime ,pocitam kolem 12hodiny,odstrikam mlicko bokem a pro miminko muzu uz rano?? nebo jeste pockat,pani z nemocnice rikala ze jednou staci odstrikat bokem tak nevim radsi se ptam jeste na rady tady dekuji!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
15.1.11 20:14

pokud si das to co pises tak v noci odstrikej okolo te 12.V 8 rano uz by to melo byt ok.Mezitim pulnoci a 8 bych tedy jeste odstrikala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.1.11 20:15

Pro nedonošené miminko bych asi alkohol neriskovala a cigaretu už vůbec. … Nevím, mi tohle přijde fakt hloupé. Jako ne že jsi matka, tak už žádné mejdany a seď doma na zadku a ždímej prsa, ale pár měsíců snad ještě vydržíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
15.1.11 20:19

Já bych si to pro nedonošené miminko odřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.1.11 20:20

Proč chceš začít kouřit, když jsi to vydržela rok 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
15.1.11 20:22

ahojky,¨dala bych decku vínka, ale cigarety bych vypustila, v půlnoci odstříkala bokem, ráno by to mělo být už ok…hezky se bav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
15.1.11 20:22
jenny.fields píše:
Proč chceš začít kouřit, když jsi to vydržela rok 8-o

Tohle mě taky hned napadlo.
Jink si myslím, že jedna dvojka vína by nevadila, ale víc bych si netroufla. Hlavně kvůli miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.1.11 20:24

pardon ale nemyslim si ze dve dvojky jsou nejak skodlive at je to nedonosenec nebo donosenec.Pokud tam udela pauzu .A pokud si k tomu bude chtit zapalit a udela dostatecnou prodlevu coz 8hodin mi pripada dost a mezitim odstrika tak na tom nic nevidim.Jsou kuraci kteri kouri treba jen ve spolecnosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.1.11 20:42

nekuuuř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
15.1.11 20:42

Kattko, já to beru ze svýho pohledu, protože jsem bývalý kuřák, před těhu, a vím že kdybych si dala dvě cigárka, tak to neskončí u dvou, že mi zachutná a budu v tom zase plavat…ale i kdyby ne, vínko chápu, ale ty cigarka prostě bych nedala…:-) ale samo každýho věc, uvidíme co napíší další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.1.11 20:49

Taky si myslím že dvojka vína neuškodí,když bude pauza,cigáro nevím,přestala jsem kouřit když jsem otěhotněla a doufám že už nezačnu,ale pořád s tou chutí bojuju,sedět mezi kuřákama a nezapálit si je těžký :roll:,ale kvůli mimču bych se kouření snažila vyhnout,alespoň dokud kojíš.I když je spoustu matek které kouří celé těhotenství a i při kojení,ale je to každého věc a myslím že ne tvůj případ :wink:

• Citovat
  • Upravit
24320
15.1.11 21:00
.
kubykula píše:
Kattko, já to beru ze svýho pohledu, protože jsem bývalý kuřák, před těhu, a vím že kdybych si dala dvě cigárka, tak to neskončí u dvou, že mi zachutná a budu v tom zase plavat…ale i kdyby ne, vínko chápu, ale ty cigarka prostě bych nedala…:-) ale samo každýho věc, uvidíme co napíší další…

Ja mluvim jako kurak.Ale momentalne hlavne ve spolecnosti nebo kourici o vikendu ale 1-2 a ja si to proste neodpustim.
A pred tehu jsem byla hodne velky kurak 20nebyla problem i vic kdyz se nekam slo.A takhle uz to tahnu dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.1.11 21:05
kattkka píše: .
kubykula píše:
Kattko, já to beru ze svýho pohledu, protože jsem bývalý kuřák, před těhu, a vím že kdybych si dala dvě cigárka, tak to neskončí u dvou, že mi zachutná a budu v tom zase plavat…ale i kdyby ne, vínko chápu, ale ty cigarka prostě bych nedala…:-) ale samo každýho věc, uvidíme co napíší další…
Ja mluvim jako kurak.Ale momentalne hlavne ve spolecnosti nebo kourici o vikendu ale 1-2 a ja si to proste neodpustim.
A pred tehu jsem byla hodne velky kurak 20nebyla problem i vic kdyz se nekam slo.A takhle uz to tahnu dlouho.

Tak to klobouk dolů :palec: ,já bych to nezvládla,natož kdybych si do toho dala alkohol

• Citovat
  • Upravit
5345
15.1.11 21:21
rozmary píše:
kubykula píše:
Tak to klobouk dolů :palec: ,já bych to nezvládla,natož kdybych si do toho dala alkohol

tak to si fakt dobrá, protože já tu vůli nemám a vím že jakmile bych zkusila jednu, tak krabka mizí a mizí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.1.11 21:28
kubykula píše:
rozmary píše:
kubykula píše:
tak to si fakt dobrá, protože já tu vůli nemám a vím že jakmile bych zkusila jednu, tak krabka mizí a mizí :)

nemizi.Jako ve spolecnosti se rozkourim vic ale pak mi to fakt nechybi.Ale jak to delam ja taky nevim ale uz to funguje dlouho. :nevim: jeden den jsem zjistila ze jsem si nezapalila 10dni.
Ale mam chvilky kdy si ji proste dam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky