Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pila jsem malé pivo pravidelně a vse bylo ok. Měla jsem na něj prostě chuť
Já bych se nestresovala, stejnak už se stalo.
Kolikrát se narodí nemocné dítě lidem, co vše dodržovali, a zdravé lidem, co na to kašlali… Myslím, že rizikový skrz alkohol je spíš první (vývojové vady) a poslední trimestr (kvůli vývoji mozku). Ale nevím, já nepiju vůbec, takže těhu pro mě žádnou změnu stylu nebo omezení nepředstavovalo.
Uklidni se. Já si v těhotenství dala občas malý pivo nebo dvojku bílýho, protože jsem na to měla nauvěřitelný chutě a tak jsem občas zhřešila. A malej je zdravej jak řípa ![]()
Já nepiju ani jako netěhotná, ale v prvním těhotenství jsem měla neuvěřitelnou chuť na pivo, tak jsem si asi 4-5× nalila malou skleničku ![]()
Neboj, to bude v pohodě. Já si u obou dětí dala sem tam skleničku bílého vína. Se starší jsem byla i na degustaci ve vinařství. A je to premiantka na dost těžké střední škole ![]()
Ahoj holky, nechci z toho dělat vědu, ale stalo se. Napila jste se některá v tehu alkoholu a bylo vše ok? Můj děda mi na oslavě přinesl nealko ovocný pivo, jenže jsme seděli venku a bylo šero, nějak jsem to neřešila. No dopila jsem to, a cítila jsem se trochu „přiopitě“,protože od zjištění těhotenství samozřejmě nepiju, tak mi ocividne stačí málo, koukla jsem na plechovku a samozřejmě to byl nějaký radler. Koukla jsem se a mělo to kolem 2,5%
No cítím se hrozne…myslíte, že to bude ok?