Strava v posledním měsíci těhotenství

Anonymní
22.7.24 22:47

Strava v posledním měsíci těhotenství

Ahoj maminky, jsem na začátku 9. měsíce těhotenství a začala jsem mít totální chutě na prasárny. Měli jste to na konci taky tak? A omezovali jste se? Nechci se teď na poslední chvíli vyžrat a mít strie :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11868
22.7.24 23:02

Striim nejde úplně zabránit ať zeres nebo ne…je to hodně i otázka predispozice…mě se hodně dělají jizvy..třeba i po malém škrábanci nebo po žihadle…mám popraskané břicho, prsa i boky…
Jinak v prvním těhotenství jsem ke konci neměla žádné speciální chutě…celým těhotenstvím mě provázela chuť na jablka kterých jsem snědla klidně kilo denně a to jsem se ještě musela omezovat…
V druhém jsem měla na konci už hroznou chuť na sladké, a čokoládu a hranolky a celkově na vše co jsem nesměla kvůli cukrovce včetně těch jablek (která jsem teda směla ale jen třeba půlku za den..😔) ale myslím že zpočátku jsem měla chuť spíš na pomeranče 🤭
Celkově jsem ale na konci měla spíš kolikrát problém do sebe něco dostat protože u první mě po každém jídle šílené pálila žáha a u druhého mě zas mrnous několikrát nakopl tak že sem to co sem snědla zase vyklopila 😂 🤭 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16460
22.7.24 23:05

Nějaké přehnané chutě, nebo potřebu něco kombinovat, jsem neměla. Jedla jsem tak nějak normálně. Nepiju víno a decku jsem si na doporučení v porodnici, kam jsme jeli na začátku porodu a vrátili nás ještě domů, dala. Kořeněné jídlo, víno, procházka. Pak mi večer odtekla voda, tak možná i něco z toho fakt zabralo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1077
23.7.24 17:52

Ja spis ve druhym trimestru, ve tretim uz byl zaludek stlaceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí