All inclusive pro miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
14.7.16 23:09

All inclusive pro miminka

Chtěli bychom letět s roční dcerkou na Rhodos a paní v ck nám řekla, že stravu pro malou vůbec nemusíme řešit, že ji mají i pro mimca.
Máte prosím někdo zkušenosti?
Zajímalo by mě, co se tam podává. Zatím jí tak nějak všechno a nesolene. Je to opravdu tak, že tam je třeba nesolene maso, brambory, rýže.. Prostě přírodní strava pro kojence?
Díky všem za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
14.7.16 23:12

Tak to jsem teda nikde neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.7.16 23:18

Co tam tedy můžou miminka jist?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11091
14.7.16 23:18

Řekla bych, ze spis myslela ze je v ceně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
14.7.16 23:20

Pokud nesezenes recenze primo z toho hotelu, tak bych tomu neverila ani za mak. Neverila bych tomu ani kdyby mi to tvrdili zamestnanci hotelu, pokud by to nejaky ucastnik zajezdu nepotvrdil. I v cechach, kdyz chces treba jen bezlepkovou dietu, ti naslibuji cokoli a pak skutek utek a kazde jidlo je stresova zalezitost, co zase donesou a jak to budes muset resit. Kdovico si v recku predstavuji pod pojmem „strava pro kojence“. Vzala bych si s sebou nekolik sklenicek a zjistila si, kde je nejblizsi supermarket. Anebo bych se uz vykaslala na nesoleni a davala normalni stravu, velka uz je dost. urcite tam dostanes i neco jineho, nez syrovou rybu s ostrym korenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.7.16 23:24
@Doxa2s píše:
Chtěli bychom letět s roční dcerkou na Rhodos a paní v ck nám řekla, že stravu pro malou vůbec nemusíme řešit, že ji mají i pro mimca.
Máte prosím někdo zkušenosti?
Zajímalo by mě, co se tam podává. Zatím jí tak nějak všechno a nesolene. Je to opravdu tak, že tam je třeba nesolene maso, brambory, rýže.. Prostě přírodní strava pro kojence?
Díky všem za odpovědi :-)

no tak to určitě nikde v rámci All inclusive nemají a maximálně ti udělají na žtádost, ale zaplatíš si za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
14.7.16 23:25

Vzala bych skleničky a zkrátka to co ji doma kaše, presnidavky atd… Nedávala bych to z hotelu navíc v cizině, nevíš jak to připravují atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
14.7.16 23:25
@Doxa2s píše:
Co tam tedy můžou miminka jist?

to co je v normální nabídce pro dospělého, ale nepočítej s tím, že tam budou nesolený věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.7.16 23:26

@Doxa2s
byla jsem na Rhodosu několikrát, v hotelích s all inclusive (4 nebo 5 hvězdiček). Jídlo pro děti bylo, ale pro roční mimi tedy opravdu moc ne. Pro děti tam byly špagety, omelety, hranolky, jogurty, nějaké kuře, boloňská omajda…A všechno solené-asi trošku míň než pro dospěláky, ale sůl tam byla. Vem si pár skleniček se stravou a místě uvidíš…snídani a svačny určitě dáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
14.7.16 23:28

Předpokládám, že počítají s tím, že roční dítě už jí normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
14.7.16 23:29

V roce bych to už tak nehrotila, to už se dá jíst normálně vsechno. Ale kdysi v Turecku myslím ze měli koutek s dětským jídlem, ale co tam bylo nevím, děti jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.16 23:31

Prave jsme se vratili z Krety, hotel Petra Mare. Jidla i detskeho hromady - detsky bufet, kde byla vzdy ryze, bramborova kase, povarene kureci maso, rajcatove macky, spagety, vse malo ochucene, vhodne i pro male deti. Nabizeli dokonce Baby cream - jakoze namixovany kase pro nejmensi. Obcas jsme to dali detem u bazenu na chut - byl to vesmes ruzny puding, mimcu bych nedala. Pokud ti uz dcera basti vsechno a neresis extremne sul apod., tak rocni naprosto bez problemu.

• Citovat
  • Upravit
2660
14.7.16 23:36

Ročnímu dítěti bych asi už dávala normální věci. Byli jsme se sedmi měsíčním v Dominikánské republice a z jídla tam jsem dávala dítěti jen chleba, jinak UM a skleničky dovezené z Čech. Ale ročnímu už bych dala i něco z masa. V Bulharsku jsme byli v luxusním hotelu, tam bych pro ročního našla leccos, ale zapomeň na neslané. To tam rozhodně nedostaneš. Já to beru tak, že od roka může dítě v podstatě to samé, co dospělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
14.7.16 23:36

@Doxa2s ne, speciální strava pro kojence tam určitě nebude B-) hlavně proto, žesnad jenom u nás se to nesolení pro děti tak hrotí, jinde jsem to neviděla. Naber si s sebou skleničky anebo dávej prostě normální jídlo pro dospělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
14.7.16 23:46

@Pam12 loni jsme to meli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie