Dovolená Maroko 2016

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1972
13.7.16 15:16

Dovolená Maroko 2016

Ahoj
letos chceme jet po čtyřech letech opět k moři. Viděla bych to přelom srpen září, nebo září. Nadchlo m Maroko, konkrétně Saidia, ale bojím se, aby tam bylo teplo a moře mi přijde chldné oproti Tunis neb Egypt.
Byl někdo v Maroku v tuto dobu? A je lepší moře v Agadir nebo Saidia?
Bojím se moře, že bude chladné. Kluci jsou často nemocné 2,5 a 5.
Tak nevím, jestli raději nezvolit Egypt.
Děkuji za rady :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1334
13.7.16 15:40

Byli jsme v Agadire na prelomu zari a rijna, ocean byl chladnejsi kolem 21 st.,me to nevadilo, ale pro deti asi ne, i vlny byly dost velke. Pocasi nadherne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzulee
13.7.16 16:18

@terkacek Ahoj,my byli v Maroku-Agadir minulej rok na přelomu červenec/srpen a oceán byl teplej. Z 10dní tam pršelo asi 3× a bylo zataženo :D (a i přes to jsem byla opálená jako negr)Na výlety i koupání super..Je dobré si vybírat hotel kde mají svoji oddělenou část na pláži (nemůžou tam Ti plážový obchodníci, kteří jsou mimochodem dost vlezlí) Ale jinak super dovolená :palec:

• Citovat
  • Upravit
49
14.7.16 10:54

Saidia je u středozemního moře, tak tam bude voda určitě teplejší, než v Agadiru. Já jsem byla v Agadiru v půlce června a některé dny bylo zataženo a chladno, voda studenější a pořád velké vlny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
31.1.18 09:18

Maroko saidia

Ahojky obnova diskuze…byl někdo v Saidia? Jedeme tam s partnerem na začátku června do hotelu, nějaké rady nebo nějaké připomínky k Maroku? Nebo poznatky? Letíme do Afrického státu poprvé. Deti zatím nejsou..možná při změně ovzduší :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí