Výlety a restaurace v okolí Třeboně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
178
12.7.16 09:56

Výlety a restaurace v okolí Třeboně

Zdravím a prosím ty kteří znají Třeboň a okolí o tipy kam zajít na dobré jídlo a kam se podívat a co navštívit v okolí. Chystáme se do Tr. v srpnu s dětmi na dovču tak bych ráda měla nějaké tipy…díky a pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81477
12.7.16 10:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
12.7.16 10:33

Welnes Aurora

• Citovat
  • Upravit
14093
12.7.16 10:33

Určitě doporučuju řízkovou restauraci přímo v Třeboni. http://www.rizekprespultalire.cz/
Venku je i pidi dětské hřiště.

No a mým dětem se tehdá líbil i výlet na lodi po Světě.

My teda byli kousek od Prachatic a nepřálo nám počasí, ale miluju Zoo Ohrada, tak tam se taky jeďte podívat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
12.7.16 10:36

A když vám nebude vadit popojet autem tak moc hezká procházka je Terčiným údolím k vodopádu. Ujdou to v pohodě i děti, po cestě je i restaurace.

• Citovat
  • Upravit
elot
12.7.16 10:39

Jo jo řízková restaurace kopretina je dobrá.

• Citovat
  • Upravit
9935
12.7.16 10:53

České Budějovice: plovárna
V hluboké je nádherné, opravdu nádherné koupaliště + to spojit s návštěvou zámku + ZOO
Možná bych zkusila dát i výlet Lipno: stezku v korunách stromů… (ale to už je dál od třeboně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
12.7.16 10:57

Nám moc chutnalo na náměstí v restauraci FISH and STEAK. My totiž nejíme nic jiné než ryby když už tam jsme :)
A ZOO v Hluboké je vraj super pro děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
12.7.16 11:02

Tak kultura hrobka, pivovar, pro děti v zámecké zahradě prohlídka pohádkového sklepa. Restaurace, Petr vok, rizkova dobře ale to hřiště je opravdu pidipidi, nejlepší a nejhezčí je ale krčma v podchodu do parku. Okolo Třeboně koupání pískovna, sjet si vodu ze suchdola například. Můžete popojet na hlubokou kde je zoo, motokáry, nebo aquapark, nebo zoo Borovany a popojet do úžasný restaurace borovansky mlýn, kde je jak hřiště tak i zvířátka, od Třeboně vše cca půl hodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
12.7.16 11:07

Hospůdka U Hastrmánka. Zmrzlinka na rohu náměstí. Párníkem po Světě. Po Třeboni jezdí i motovláček. Byla jsem tam letos prvně, měla to být cyklodovolená, ale mladší nechtěla být v sedačce, já to nechtěla kvůli týdnu lámat přes koleno…nakonec jsme se kvůli nemoci vraceli domů dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9124
12.7.16 11:07

@Terrinka93 tak doufám, že v krčme v podchodu do parku se změnil personál. my jsme tam posledně (ale je pravda, že jsou to už 3 roky) čekali hroooooozně dlouho na objednávku i pak na jídlo. a neprišlo mi že by to bylo tím, že nestíhají..

Sakra, já zase dostala chuť na kapří hranolky. Ty jsou mimichodem nejlepší U Míšků - trochu bokem v uličce od hlavního náměstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
12.7.16 17:04

@Kotatko03 Všem moc díky. Zoo v Hluboké je moje oblíbená je opravdu moc pěkná, o zámku ani nemluvě. Přímo na Hlub.jsme už jednou na pár dnů byli. Koupák je tam taky super a klukům se ještě moc líbilo v relax parku. Všechno si poznačím jen pište dál :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí