Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky všichni. Holky, když si dnes uděláme rezervaci na dovolenou, může se to zaplatit až v pátek 15tého? Je to možné? Nebo to chtějí zaplatit hned neboli max.do druhého dne.. díky.
Tam tam zavolej ![]()
Vždycky když jsem volala, byli milý a ochotný
@Sarisek1 zalezi, jakou rezervaci vyberes. Ja jsem pred mesicem rezervovala pobyt vecer v Recku, pani z Invia mi volala rano v 8 hod., ze mi rezervaci drzi do 10 hod a do te doby to mam zaplatit a poslat potvrzeni pres jejich online portal. Mozna, kdyby mi pani rekla, ze je lepsi penize na jejich ucet vlozit, usetrila bych si spoustu nervu. Penize jsem prevedla, mela jsem potvrzeni a hodinu jsem nebyla schopna jim to potvrzeni odeslat a ani jsem se neumela dovolat. Telefon zvonil a nikdo ho nebral. V 10:01 mi zenska volala, ze rezervace spadla a cus. Nepomohly zadne dohady a me tvrzeni, ze jim system nefungoval, coz mi potvrdila. Proste smula. Tu nabidku tam meli jeste 2 dny, ale pry neni aktualni
penize zoet mi prisly minuly tyden, po temer trech tydnech. Nastesti mame rezervu a mohli jsme si zaplatit dovolenou jinde, ptz moznost vzit si dovcu mame jen v urcitem case.
Obcas ten systém spadne, je to o nervy i pro ně. U některých zájezdů opravdu udělají rezervaci na hodinu dvě a musí se to stihnout. Zaplacení se objeví v systému automaticky, pokud je to z účtu na účet, idealne stejný. Ale když je takhle málo času, je potřeba poslat potvrzení, treba udělat print screen. Zájezd se dá zařídit hodne rychle, pokud se nic nepo.. to že vyprší rezervace nebo i přes rezervaci hotel vyhlásí stopstav je riziko no.Ale zas ty last minuty jsou dobre no.
@Sarisek1 záleží na tom, za jak dlouho bude po rezervování odjezd. Někdy je potřeba při potvrzení rezervace zaplatit alespoń polovinu. Pokud je rezervace s odletem do týdne, musíš platit hned celou částku. U lastů ti neudělají rezervaci na tak dlouho. asi bude nejlepší, aby sis vybrala zájezd a pak si do invie zavolala a domluvila se na dalším postupu.