Alpino x Manduca x Ergo

14535
18.7.11 22:32

Alpino x Manduca x Ergo

Ahoj, je tu plno podobných diskuzí, ale nenašla jsem porovnání na všechny 3, tak poprosím o názory. Hledám nosítko na větší 6 měsíční holčičku, aby bylo co nejpraktičtější, něco uneslo a bylo pohodlné pro malou. A kupoval jste někdo z druhé ruky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9821
18.7.11 22:35

s tímhle potřebuju taky poradit, hlavně aby to bylo zdravé pro zádíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
18.7.11 23:28

Já jsem koupila Manducu z druhé ruky a je jako nová :dance: Ale mám ji teprv pár dní, tak nemůžu poskytnout relevantní hodnocení, malá se v ní zatím nosí ochotně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.7.11 23:36

Alpino neznam, ale myslim, ze na nej nejsou moc dobre reference. Ergo i manducu jsem zkousela, koupila jsem nakonec manducu kvuli par praktickym detailum. Jinak mi sedely zhruba stejne. Nosim ted v roce v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
18.7.11 23:53

Radím hlavně vyzkoušet. Nevím, odkud jsi, ale zajdi si třeba do prodejny V Bavlnce a ozkoušej. Buď se svým dítkem nebo s těžkou panenkou, pokud tvé zrovna bude spinkat. Choď tam s nosítkem a uvidíš. Já byla rozhodnutá dle netu pro Manduku a odcházela jsem s Ergem. Obecně těm, co mají rozložitá ramená víc prý sedí Ergo a ostatním Manduca. Není to samozřejmě pravidlem, ale u mě se to potvrdilo. Ze všeho ostatního mi buď bolely záda a nebo jsem měla pocit volného prostoru na lopatkách (takže pocit, že mi to musí spadnout, nevím, jak to popsat). Zkoušely jsme kde co, nechala jsem to uležet, za 14 dní se vrátila, znova si ponosila a koupila Ergo (základní verzi, ta dražší vyšívaná mi opět neseděla, prý je to jiný materiál a i tak málo stačí a to je jeden výrobce).

Jo a malá je v tom spokojená taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
19.7.11 00:07

Mám zkušenost s Alpinem a Manducou.
Nejdřív jsem koupila Alpino, měla jsem ho asi do 8měsíce věku malého. Vyhovovalo mi, koupila jsem si ho protože jsem na Manducu v té době neměla.

Pak jsem ho prodala a koupila si vysněnou Manducu.
Manduca je z lepších materiálů, měkčí, kvalitnější a podle mě je lepší hlavně pro větší děti, protože se dají prodloužit zádíčka. :wink:
Pro ty menší dobře poslouží i Alpino, já jsem v něm Pepču nosila pořád :palec:

Ale kdybych byla na začátku rozhodování, tak bych asi dala přednost Manduce hned. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
19.7.11 06:42

Ahoj-tak mě během pár dní přijde vysněná Manduca,takže vlastní zkušenost nemám.Ale protože než něco koupím,tak se sto let rozhoduji,sbírám informace apod.,tak podle zkušeností jiných Alpino ne-není tak kvalitní,pásy jsou tuhé,spíše pro malé děti. Jinak Ergo a Manduca jsou na tom kvalitou stejně výborně-chce to zkusit osobně. Já bohužel jsem tu možnost neměla,tak jsem nakonec objednala Manducu-tak nějak se mi líbí více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
19.7.11 07:51

Určitě Ergo nebo Manduca ;-)
Nebo existuje ještě Beco, Petite Panda (ale na tu je cca půlroční čekací doba), Bondolino, Liliputi, …
Doporučuji ale vyzkoušet! Každému sedne líp jiné nosítko.
Já byla víc spokojená s Manducou.

Capricorn, jsem ráda, že jsi s Manducou spokojená. A taky jsem ráda, že jsi poznala rozdíl mezi Alpinem a Mand. ;-) (není to tak dávno, kdy jsi mi nevěřila, že Alp. není nic moc ve srovnání s ostatními nosítky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
19.7.11 07:58

Za mně Manduca. Koupili jsme ji když bylo holce 5 m a nosíme i ted na horách je ji 19m a je naozaj supr. Zkoušeli jsme i Beco ale Manduca pro nás lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
19.7.11 08:27

Mám Alpino a naprostá spokojenost :palec:…lehké, skladné…prostě po všech stránkách vyhovující! Jo a kupovala jsem z druhé ruky na Aukru ovšem jak nové ještě se zárukou a za poloviční cenu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
19.7.11 09:08

ahoj mi mame manducu a jsme spokojeni, nosime malyho na vylety a je v ni spokojenej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.7.11 09:27

Ergo jsem zkoušela, bylo mi velké přes ramena a popruhy nedoléhaly, tak mám manduku, spokojenost, hlavně v ní ještě teď poponesu dvouleťáka 8-)

Důležité je vyzkoušet, každému sedne něco jiného, původně jsem měla bondolino, ale má ze všech ergonomických nosítek na trhu nejkratší zádovou opěrku a tím pádem pro velké dítě nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
19.7.11 11:35
Cappy píše:
Capricorn, jsem ráda, že jsi s Manducou spokojená. A taky jsem ráda, že jsi poznala rozdíl mezi Alpinem a Mand. ;-) (není to tak dávno, kdy jsi mi nevěřila, že Alp. není nic moc ve srovnání s ostatními nosítky)

Tak já s Alpinem byla spokojená, když byl prcek malý, ale je pravda, že teď jak je velký, tak se ta manduca líp přizpůsobí a neřeže ho nikde :wink:
Manduca je prostě z lepší materiálů a má super, že se dají prodloužit zádíčka :wink: to nám teď hrozně vyhovuje, když vidím, že se mu chce spát, tak to prodloužím ručičky mu dám dovnitř a za chvilku spinká. :palec: a když se chce koukat a otáčet, tak mu to dám zase nakrátko, ruce ven :palec:
To u Alpina nejde.

Tak se omlouvám, že jsem nevěřila :oops:
prostě, když si s něčím spokojená, tak to šíříš i dál :-) pro malý mimčo je Alpino vyhovující, když jen leží nechce všechno vidět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
19.7.11 12:24

Tak zkusíme od někoho Manducu, fakt si jí plno lidí chválí, jen teda nevím od koho. Jdu projet stránky, díky moc :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.7.11 12:38

terrad: a odkus jsi? treba by se nasel nekdo z okoli, kdo by ti ji na chvili pujcil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí