Existuje nosítko pro větší dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lenka76
10.7.11 16:29

existuje nositko pro vetsi dite?

Ahoj holky, potrebuji poradit,jestli existuje nositko pro 19ti mesicni deti a vice…hodne cestujeme, ted na leto k nam prijede 2× navsteva a my budeme porad nekde chodit a nase princezna nevydrzi byt v kocaru cely den,chvilku chodi,ale pak se chce potvora nosit,uz ma 12kg,tak na ruce je to zahul.nemate nekdo osvedceny nositko pro deti?diky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
10.7.11 16:43

Ano, existují.
Mezi osvědčené patří Skaldino a Petit Panda .

Bohužel, čekací doby na něj jsou tak dlouhé, že se vám nevypaltí se teď zapisovat.

Další možnost je ušít si mei tai nebo se podívat na Fleru .

Jen upozorňuju, že na ty flerové (kromě Skaldina) nejsou žádné reference. Na druhou stranu jako u každého nákupu přes internet máš možnost nepoužité zboží do 14 dnů bez udání důvodu vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.7.11 17:17

Já se momentálně rozhoupávám ke koupi Mechulky (Fler, uživatel Tiki). Paní ho i půjčuje na vyzkoušení.
Na nějaké to ponošení se ještě pořád dá použít ergo nebo manduka, pro dítě to už není tak pohodlné, ale lepší jak drátem do oka. Dají se většinou i půjčit právě jen na dovču, třeba na Bráně k dětem.

Měla jsem nosítko Bluebear, nevyhovoval mi prsní pásek, jinak bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
10.7.11 17:20

ahoj, ergonomicky nositka jsou vetsinou do 20 kil, napr Manduca, Beco ..... :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
10.7.11 17:31

Samozřejmě, že existují - jsou to tzv. batolecí nosítka, šijí se na zakázku. Jak napsala Novire, mezi ty nej patří Skaldino a Petite Panda.
Manduca a spol. sice udává nosnost až do 20kg, ale moje zkušenost je taková, že přibližně kolem 18.měsíce z nich začíná dítko pomalu vyrůstat, je tedy dobré přejít pak na nějaké větší-batolecí.

Konkrétně já mám i Pandu i Skaldino a mohu jen doporučit ;-)
Ale jsou na ně docela dlouhé čekací doby.
U Skaldina 9 až 12 měsíců, u Pandy do půl roku.
Občas se objeví nějaké z druhé ruky, chce to pořádně sledovat a hlídat si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.7.11 17:50

Existuje taky Kinderpack, což je nosítko, které je vyráběné v USA. Dá se získat při ohlášeném předobjednání, které probíhá jednou za 4-6 týdnů. Mizí z eshopu rychlostí světla, mě se podařilo ukořistit na potřetí. I s dopravou a placením DPH vyjde na cca 4000 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
10.7.11 18:18

diky za odpovedi.cekat pul roku ani dvanact mesicu se mi nechce,to uz mezitim odroste :-D
zkusim neco prosmejdit,bydlime v UK,tak mozna to tu bude rychlejsi. nebo budou mit neco na sklade. dekuji jdu se na to podivat.

• Citovat
  • Upravit
616
10.7.11 18:21

My používáme Manducu, je to do 20 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
10.7.11 18:24

Lenko, když bydlíte v UK, zkus fórum
http://naturalmamas.co.uk/forum/

… já se tam moc neorientuju, ale možná tam bude někde sekce nákuo-prodej, zkus si zadat poptávku an batolecí nosítko :wink:

ještě edit:
tady je odkaz na ISO (In search of) sekci, hodně štěstí :-)

http://naturalmamas.co.uk/…mdisplay.php?f=32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
10.7.11 18:39
Lenka76 píše:
diky za odpovedi.cekat pul roku ani dvanact mesicu se mi nechce,to uz mezitim odroste :-D
zkusim neco prosmejdit,bydlime v UK,tak mozna to tu bude rychlejsi. nebo budou mit neco na sklade. dekuji jdu se na to podivat.

Lenko, tak to máš opravdu super, zrovna nedávno jsem na NM (NaturalMamas) zahlídla jednu Pandu na prodej.
Zkusím tam ještě mrknout

EDIT: Tak už je fuč, ale nevadí, určitě se tam brzo zase něco objeví, stačí jen číhat

Příspěvek upraven 10.07.11 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
10.7.11 18:40
Svatka píše:
My používáme Manducu, je to do 20 kg.

Ale rozhodně není 20kg dítěti už pohodlná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
10.7.11 20:41

V manduce jsem nosila i pětiletou a skoro dvacetikilovou holku - z legrace, ale vešla se tam v pohodě. jinak moje tříetá a ne zrovna drobná holčička - 16,5 kilo - se vejde taky naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
10.7.11 20:48
baghira píše:
V manduce jsem nosila i pětiletou a skoro dvacetikilovou holku - z legrace, ale vešla se tam v pohodě. jinak moje tříetá a ne zrovna drobná holčička - 16,5 kilo - se vejde taky naprosto v pohodě.

Ale jo, oni se tam ti odrostlíci vejdou, ale zádová opěrka do půli zad a dole látka do půli stehen :-?
Proto to není pro nošence už moc pohodlné, je dobré pak přesedlat na batolecí nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí