Ergonomické nosítko Action Baby

575
16.7.11 21:19

Ergonomické nosítko Action Baby

Ahoj, kamarádka by si chtěla objednat toto ergonomické nosítko (asi z USA). Jedná se o nosítko zn. Action Baby. Tady je jejich portál: http://www.actionbabycarriers.com/m_store/c/487

A tady je k němu krátká instruktáž. Líbí se jí design (mě také) a připadá mi lepší než Ergo nebo Manduca?

http://www.youtube.com/watch?…

Nemáte s ním některá zkušenosti? Dokážete uvést pro a proti? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
575
16.7.11 21:24

Zapomněla jsem tu instruktáž a recenzi, už jsem ji doplnila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.7.11 21:33

Já na to tak koukám, nevím, zda se mi to zdá, či tělo nosítka není tvarované záševky jako na manduce a ergu? Široké je zhruba stejně, neviděla jsem tam žádnou kapsu či jinou novorozeneckou vložku, takže bude vhodné tak od 3-4m, podle velikosti dítěte.
Jinak samozřejmě hezké potisky, ale to má třeba i beco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
16.7.11 21:37

ahoj, tak taky mě to dost zajímá, mám dítě co s erádo nosí, kočárek bojkotuje, díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
16.7.11 21:38

holky, jak moc jsou tyto nosítka vhodná pro děti? kvuli jejich zádíčkům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
16.7.11 21:39

Designem připomíná hodně Beco. Nevšimla jsem si, jestli se dá upravovat velikost.
A jak vyjde cenově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
16.7.11 21:47

Cenově kolem 90 dolarů (dá se najít i levnější), takže na přepočet kolem 1500 Kč + poštovné.

Jestli má vložku nevím......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
16.7.11 21:49

On je rozdíl mezi nosítkem a ergonomickým nosítkem. Do neerga by dítko nikdy nedala, v ergo jsem nosila asi od 2 měsíců (dítě nevisí za rozkrok, hodně se to podobá nošení v břichu), ale nejsem typická nosička, holky by ti tady daly lepší instruktáž. :lol:

Dita01 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.7.11 21:51
Dita01 píše:

No rozhodně líp jak klokanka :wink: Zádíčka zakulacená, zadeček podsazený, nohy široce rozatžené, to je ok.
Jen mi přijde, že nemá ty záševky, či jen malé, tak si člověk musí víc dát pozor na to podsazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
16.7.11 21:55

Tak jsem vygooglila, že je vhodné od novorozeněte a že jednoduchou úpravou lze docílit toho, aby i úplné prtě bylo v pohodlí. :lol: A ta cena je dost dobrá! Tak proto to tak zkoumáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.7.11 22:00
Chawa píše:
Tak jsem vygooglila, že je vhodné od novorozeněte a že jednoduchou úpravou lze docílit toho, aby i úplné prtě bylo v pohodlí. :lol: A ta cena je dost dobrá! Tak proto to tak zkoumáme…

A ta jednoduchá úprava je co :nevim:
Já měla třeba bondolino, uvádělo se tam, že je od narození, žádnou vložku nemělo a malé miminko se nosilo tak, že mělo nožičky „na žabičku“ a schované pod tělem nosítka. Ale prakticky mi tohle nepřijde moc vhodné, mám dost pochybností o správném postavení páteře a zadečku při takovém nošení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí