Alternativa trouby
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Alternativa trouby
Ahoj, jaký spotřebič zvolit jako plnohodnotnou náhradu za troubu? Potřebuji trochu upravit kuchyň na chalupě a klasická trouba se mi tam nevejde. Troubu používáme docela často. Je plnohodnotnou nahradou třeba horkovzdušná fritéza? Upecu v ní treba pizzu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Multifunkční hrnec. Mám v něm i možnost pečení. Tlakový hrnec, pomalý hrnec, dušení atd. je tam. Někdo psal, že má Teslu. My jsme si koupili Lauben.
Rodiče ač mají troubu doma. Tak rádi používají remosku na pečení. Určitě i ta horkovzdušná fritéza by šla.
Ale za sebe bych hledala multifunkční hrnec, který má v sobě víc variant vaření, pečení atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pizzu jsem v tom neskousela. Zkoušela jsem zapečené brambory všechno by muselo být předvárene, hodně do měkka aby se to propeklo. A ne moc vysoko. Různé placky, malinké v to udělám. Třeba i topinky, krutony. Ale nic pečeného (buchty, koblihy, pečivo…) možná je někde někdo kdo to v tom dělá ale já si netroufnou. Zase ale na maso, zeleninu, krokety, ryby… Je to fajn a fakt rychlovka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše: Více
Díky, koukám na ten multifunkční hrnec. Vypadá to zajímavě. Ale vejde se do toho ta pizza?
ne že bysme jedli jen pizzu, ale je to takové to rychle jídlo, když přijedeme v pátek večer a nechce se nam vařit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me remoska. Na Aukru se jeste daji sehnat ty stare s hlinikovou misou. Mam ji leta a da sev tom upect/ uvarit snad vsechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia píše: Více
Jaký je rozdíl mezi horkovzdušnou fritezou a multif. hrnecem? Přijde mi to dost podobné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše: VíceČlověče, to nevím. Jsem nezkoušela. My máme totiž v normální troubě funkci na pečení pizzy. Buchtu litou jsem zkoušela a ta byla ok. Kdybych neměla troubu. Tak na pizzu si koupím tu pec na ni. My máme strašně rádi pizzu. Dělám ji často i v různých variacích těst. Ne jen klasickou. I různé zeleninové podklady. Takže ve finále bych měla aj hrnec a aj nějakou pec nebo multifunkční troubu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji remosku, mamka jí má a dá se v ní udělat plno věcí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporucuji multifunkcni mikrovlnku od whirpoolu-rozmrazuje, gril, vareni v pare, horkovzdusna trouba, ohriva, talir crisp na kterem se dela maso, hranolky…
A v te horkovz. troube udelas jakekoli maso, upeces sladke…
Mam s timto vyrobkem ty nejlepsi mnohalete zkusenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše: Více
Neumím říct. Možná ve velikostí. Jeden multifunkční jsme darovali na zahradu strýci. Ten si ho chválí, nám se nikam nevešel a byl těžkej jako…
Zkušenost mám jenom s elektrickou multifunkční pánví. Tu jsme používali hlavně na oslavy kde se vařilo ve velkým a vešlo se tam spousta říuku najednou třeba. Naposledy jsem si ho půjčovala na svatbu. Dělala jsem novomanželům právě ty řízky.
Hodně si všichni chválí termosku. s tou taky nemám zkusenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za multifunkční mikrovlnku taky hlasuji. Aby tam byl i ten crisp
. Jestli máš misto. Je bezvadná. K tomu multifunkčnímu hrnci. Mi nepřijde těžký. Jsem zvyklá, že vše uklízím do skříněk. Nemám nic takového běžně na lince. Vytahuji jen na konkrétní vaření vše. A nemám s tím problém, že by byl těžký. Nebo mám sílu v rukách, když pravidelně zvedám čínky/závaží
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako, nevím jak velkou máte chalupu, ale když troubu často používáš, tak se někam prostě vejít musí. Vždyť existuje spousta rozměrů. A kdo říká, že musí být v kuchyni? Tak ji dej do chodby nebo do obýváku místo nějaké skříňky, nebo do stodoly
úplně v klidu může být pod jídelním stolem a na práci ji vždy jen postaviš na něj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minitrouba se ti taky nevejde, nektere maji jeste plotenky nahore
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annonymní_007 píše: Více
Není to ani tak o velikosti chalupy, ale o tom, že současné uspořádání kuchyně není dobré. Manžel mi do kuchyně nacpal obří mrazák (a MUSÍ být v kuchyni) jenže zabral místo pro sezení. Tkaze teď je stůl uprostřed a blbě se kolem chodí. Tak přemýšlím, že se zbavim skříňky s troubou, místo ní dám ten obří mrazák a bude místo na sezení. Kuchyň mám v plánu dělat novou, ale je až 5. na seznamu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit