Obličejové solárium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Obličejové solárium
Zdravím, máte někdo doma obličejové solárium? Chci se zeptat na zkušenosti zda to opravdu opaluje a popřípadě zda lze použít i na zbytek těla? Díky moc za odpovědi.
HOLKY PROSIM pište jenom ty co máte zkušenosti a ne TY co chodí po diskuzích z důvodu, aby psaly nesmysly. Děkuji ♥️
Příspěvek upraven 17.05.24 v 22:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Doma ho nemám a nechápu, proč jde někdo dobrovolně vstříc rakovině kůže. Vždyť osvěta v této věci je už dostatečná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyť to je zbytečná kravina, neblbni.
Nebylo by lepší se pořádně namazat SPF a být chvíli na sluníčku? Poslední týden, dva mělo slunko docela sílu, takže stačilo jit na delší pravidelné procházky a dávno jsi mohla být pro začátek aspoň trochu chycená. Navíc slunko je v míře zdravé.
Jenže chápu, to chce zvednout zadek a vytáhnout paty z baráku, to raději kupovat za nesmyslnou částku zářivou srajdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sunnysmile19
Já se ptala na solárko. 👍 A mám k tomu své důvody proč nemůžu zvednout zadek a jít se projít jako každý jiný, ale to ty víš asi lepe jak já, když odpovídáš na něco na co se neptám. Hezký večer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu Dobře děkují za Váš názor ale já se ptala na to kdo s tím zkušenosti má a ne kdo nemá. Nikdo neví proč se ptám zda je to vůbec pro mě, ale všichni píšou úplně o něčem jiném než se ptám. I Vám popření hezký večer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Něco takového se prodává pro domácí použití?
No potěš koště, to musí dermatologové hýkat blahem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše: Více
Já to taky nevěděla. Ale prodává se to už mraky let..manžela ex to mela ještě když byli spolu. Takže tak 13 let a více zpět.
Taky jsem.koukapa.jak blázen.
@Verča2698 jinak zakladatelko. Manžela ex to mela a má. Používala často. Mazal se nějakými krémy na solárko. Nicméně teď vypadá v obličeji jak seschnuty citron. ![]()
A to se mazala a mazala a mazala.
Jako opálená byla a je hezky. Ale to je tak vše. Takže víc rady ti nedám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše: Více
Ano prodává se mrkni ne net je to horské slunce není to úplně typické solárium. Jmenuje se to obličejové.. samozřejmě já bych v životě za to t prachy nedala ano noha, ale je možnost to odkoupit za pár korun,.proto se ptám zda to má nějaký význam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ťarbík01 píše: Více
Aha a to měla jaké já se totiž bavím o typickém oblicejovem solárium, které je vlastně na bázi horské slunce nebavím se tady o klasickém solárium stojícím co se prodává pro domácí použití
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verča2698 ty jo zkusím se zeptat manžela co měla. Teď už nevím co má. Ale před těma 13 lety a víc to asi nebylo vůbec vymakane jako teď.
Vím jen že ji to kupoval manžel.
Ale ona byla a je posedla opalováním.
Takže to neměla kvůli zdravotním problémům. Zkusím se ti zeptat.
Ale prostě měla klasika obličejové solárium na stůl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verča2698 píše: Více
Když to budeš používat s rozumem, tak ti to pomůže vylepšit pleť.
Nebála bych se toho, kolegyně ho má. Ne kvůli opalování, ale pomáhá jí to udržovat pleť bez pupínků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit