Obličejové solárium

93
17.5.24 21:46

Obličejové solárium

Zdravím, máte někdo doma obličejové solárium? Chci se zeptat na zkušenosti zda to opravdu opaluje a popřípadě zda lze použít i na zbytek těla? Díky moc za odpovědi.

HOLKY PROSIM pište jenom ty co máte zkušenosti a ne TY co chodí po diskuzích z důvodu, aby psaly nesmysly. Děkuji ♥️

Příspěvek upraven 17.05.24 v 22:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21956
17.5.24 21:52

Doma ho nemám a nechápu, proč jde někdo dobrovolně vstříc rakovině kůže. Vždyť osvěta v této věci je už dostatečná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
17.5.24 22:00

Vždyť to je zbytečná kravina, neblbni.
Nebylo by lepší se pořádně namazat SPF a být chvíli na sluníčku? Poslední týden, dva mělo slunko docela sílu, takže stačilo jit na delší pravidelné procházky a dávno jsi mohla být pro začátek aspoň trochu chycená. Navíc slunko je v míře zdravé.

Jenže chápu, to chce zvednout zadek a vytáhnout paty z baráku, to raději kupovat za nesmyslnou částku zářivou srajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.5.24 22:04

@Sunnysmile19
Já se ptala na solárko. 👍 A mám k tomu své důvody proč nemůžu zvednout zadek a jít se projít jako každý jiný, ale to ty víš asi lepe jak já, když odpovídáš na něco na co se neptám. Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.5.24 22:06

@nozu Dobře děkují za Váš názor ale já se ptala na to kdo s tím zkušenosti má a ne kdo nemá. Nikdo neví proč se ptám zda je to vůbec pro mě, ale všichni píšou úplně o něčem jiném než se ptám. I Vám popření hezký večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10088
17.5.24 23:37

Něco takového se prodává pro domácí použití? 8o No potěš koště, to musí dermatologové hýkat blahem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
18.5.24 00:02
@Jahru píše: Více

Já to taky nevěděla. Ale prodává se to už mraky let..manžela ex to mela ještě když byli spolu. Takže tak 13 let a více zpět.
Taky jsem.koukapa.jak blázen.

@Verča2698 jinak zakladatelko. Manžela ex to mela a má. Používala často. Mazal se nějakými krémy na solárko. Nicméně teď vypadá v obličeji jak seschnuty citron. :nevim:
A to se mazala a mazala a mazala.

Jako opálená byla a je hezky. Ale to je tak vše. Takže víc rady ti nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.5.24 05:21
@Jahru píše: Více

Ano prodává se mrkni ne net je to horské slunce není to úplně typické solárium. Jmenuje se to obličejové.. samozřejmě já bych v životě za to t prachy nedala ano noha, ale je možnost to odkoupit za pár korun,.proto se ptám zda to má nějaký význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.5.24 05:22
@Ťarbík01 píše: Více

Aha a to měla jaké já se totiž bavím o typickém oblicejovem solárium, které je vlastně na bázi horské slunce nebavím se tady o klasickém solárium stojícím co se prodává pro domácí použití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
18.5.24 08:40

@Verča2698 ty jo zkusím se zeptat manžela co měla. Teď už nevím co má. Ale před těma 13 lety a víc to asi nebylo vůbec vymakane jako teď.
Vím jen že ji to kupoval manžel.
Ale ona byla a je posedla opalováním.
Takže to neměla kvůli zdravotním problémům. Zkusím se ti zeptat.
Ale prostě měla klasika obličejové solárium na stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27099
18.5.24 10:09
@Verča2698 píše: Více

Když to budeš používat s rozumem, tak ti to pomůže vylepšit pleť.
Nebála bych se toho, kolegyně ho má. Ne kvůli opalování, ale pomáhá jí to udržovat pleť bez pupínků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí