Susička-zmačkané prádlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Susička-zmačkané prádlo
Ahoj Holky, všichni říkali, že když mají sušičku tak nemusí žehlit. Já mám prádlo pořád hodně zmačkané
Vůbec nevím co tedy dělám špatně. Máte nějaké typy? Mám starší susičku, tak jestli je to ten problém. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A nesušíš moc prádla najednou? mně to dělá, když jsem líná něco vytahovat a suším toho moc - prádlo nemá prostor se tam hezky načechrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je potřeba tam dávat méně prádla a vytahovat a skládat okamžitě po dosušení. Jak je teplé, tak ho ještě rukou vyrovnávám. Pak i záleží na materiálu oblečení. A používám jemnější program na sušení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus tam dát míň prádla a vytáhnout ho hnedka, jak sušička dosuší. Mám ho taky zmačkané, když tam prádlo nechám dýl a ono stihne „vystydnout“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a pro dokreslení - pračku mám na 6,5 kg a sušičku na 9 a je to akorát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc prádla asi sušíš, já mám navíc ty míčky, ty to tak nějak načechrají a hlavně se to musí vyndat a skládat ještě teple ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, moc prádla a vytahovat/skládat hned po dosušení, dokud je prádlo teplé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musíš si zvyknout, že to prádlo jako vyžehlené opravdu nevypadá. Když jsem si koupila sušičku, tak jsme si myslela, že dělám něco špatně a realizovala jsem veškeré rady, co tu padly(míčky, skládání teplého, nepřecpávat sušičku).
Jako ano, ta sušička nesmí být moc narvaná a měla bys hned vytáhnout po dosušení.
Ale ani tak to nebude ok, jako poslední možnost jsem využila to, že jsem u dvou, které nežehlily, absolvovala návštěvu zahrnující vyndání prádla ze sušičky. Samozřejmě to vypadlo stejně jako to moje. Ano, z pračky je to zmačkanější, ale rozhodně to není na hromadné nežehlení a buď člověk zavře obě oči a nebo bude žehlit.
A to nejsem žádný žehlící maniak a žehlila jsem jen nejnutněji a nehledám každou chybu.
Takže s esušičkou budeš mít ronější prádlo, ale perfektní je rozhodně nečekej.
Já jsem oči přivřela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zehlim i se susickou, nevadí mi to. Naopak tu susicku nacpu ze dvou praček, pak to dam do jednoho velkého pytle a pak to vyzehlim. Nestíhám tam nabehnout hned po dosuseni a skládat, tak na to kašlu úplně a až mám čas, vyzehlim to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chce to hned jak vypne otevřít a poskládat ještě dokud je prádlo teplé. Jak ti vychladne, necháš to tam, tak můžeš žehlit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit