Susička-zmačkané prádlo

66
2.5.24 13:29

Susička-zmačkané prádlo

Ahoj Holky, všichni říkali, že když mají sušičku tak nemusí žehlit. Já mám prádlo pořád hodně zmačkané :think: Vůbec nevím co tedy dělám špatně. Máte nějaké typy? Mám starší susičku, tak jestli je to ten problém. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8658
2.5.24 13:33

A nesušíš moc prádla najednou? mně to dělá, když jsem líná něco vytahovat a suším toho moc - prádlo nemá prostor se tam hezky načechrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
2.5.24 13:33

Hodně prádla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
2.5.24 13:37

Je potřeba tam dávat méně prádla a vytahovat a skládat okamžitě po dosušení. Jak je teplé, tak ho ještě rukou vyrovnávám. Pak i záleží na materiálu oblečení. A používám jemnější program na sušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
2.5.24 13:37

Zkus tam dát míň prádla a vytáhnout ho hnedka, jak sušička dosuší. Mám ho taky zmačkané, když tam prádlo nechám dýl a ono stihne „vystydnout“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
2.5.24 13:38

Jo a pro dokreslení - pračku mám na 6,5 kg a sušičku na 9 a je to akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
2.5.24 14:09

Moc prádla asi sušíš, já mám navíc ty míčky, ty to tak nějak načechrají a hlavně se to musí vyndat a skládat ještě teple :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5998
2.5.24 14:13

Ano, moc prádla a vytahovat/skládat hned po dosušení, dokud je prádlo teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
2.5.24 17:28

Musíš si zvyknout, že to prádlo jako vyžehlené opravdu nevypadá. Když jsem si koupila sušičku, tak jsme si myslela, že dělám něco špatně a realizovala jsem veškeré rady, co tu padly(míčky, skládání teplého, nepřecpávat sušičku).
Jako ano, ta sušička nesmí být moc narvaná a měla bys hned vytáhnout po dosušení.
Ale ani tak to nebude ok, jako poslední možnost jsem využila to, že jsem u dvou, které nežehlily, absolvovala návštěvu zahrnující vyndání prádla ze sušičky. Samozřejmě to vypadlo stejně jako to moje. Ano, z pračky je to zmačkanější, ale rozhodně to není na hromadné nežehlení a buď člověk zavře obě oči a nebo bude žehlit.
A to nejsem žádný žehlící maniak a žehlila jsem jen nejnutněji a nehledám každou chybu.
Takže s esušičkou budeš mít ronější prádlo, ale perfektní je rozhodně nečekej.
Já jsem oči přivřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14621
2.5.24 19:16

Já zehlim i se susickou, nevadí mi to. Naopak tu susicku nacpu ze dvou praček, pak to dam do jednoho velkého pytle a pak to vyzehlim. Nestíhám tam nabehnout hned po dosuseni a skládat, tak na to kašlu úplně a až mám čas, vyzehlim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
2.5.24 20:36

Chce to hned jak vypne otevřít a poskládat ještě dokud je prádlo teplé. Jak ti vychladne, necháš to tam, tak můžeš žehlit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí