Porouchaná trouba
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Porouchaná trouba
Dobrý den mám porouchanou troubu, prosím o radu.
Mám starší troubu model Amica EE 5160, kod produktu: 52850, sériové číslo: 11585285014712.
Když přepnu kulatý spínač trouby na 50 a 100 stupňů, tak trouba peče a následně po nastavení teploty nad 100 stupňů se pečení vypne. Pokud chci přepnout pouze na horní nebo pouze spodní pečení, tak je to možné. Vše uvedeno v přiložených fotografiích. Vyměnil jsem přepípanač funkcí, což pomohlo, ale asi na týden, kdy se to následně vrátilo do předešlého nežádoucího stavu. Následně jsem vyměnil termostat, ale to nepomohlo. Máte prosím radu, co by za tím mohlo stát?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Radu? Najdi si kontakt na opraváře takové značky a řešit to sním, jestli má vůbec cenu investovat do opravy. Nebo bude stát oprava víc, než koupit novou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jonny60 hele i ten opravář ti tady zadarmo neporadí, přišel by o kšeft. Prostě musíš pozvat servisaka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zeptej se serviska za pár stovek a uvidíš. Myslím si ale, že možná by nebyl od věci si koupit novou troubu. Cenově se to zdaleka dle mého nevyplatí a ty nové zas tak drahé nejsou. Podle fotek má ta vaše dost už za sebou a je otázka času, kdy se poděla něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jonny60 no a ten prostřední knoflík bych před focením aspoň umyla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit