Prádlo z nové pračko/sušičky smrdí

2212
24.4.24 16:51

Prádlo z nové pračko/sušičky smrdí

Zdravím,
Koupila jsem si novou pračko/sušičku, a prádlo po vysušení strašně smrdí.. dávám program praní a pak sušení cca 4hod prádlo je suché ale smrdí zatuchle, vyzkoušeno i s různými avivazemi a pracimi prostředky. Nevíte čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
24.4.24 17:06

Měli jsme stejný problém, prádlo se i scvrkávalo na klasický program sušení, tak jsme v tom sušili jen ručníky a povlečení. Máme pračku se sušičkou LG. Pak jsme zjistili, že tam jsou i jiné sušící programy s nižšími teplotami a buben by měl být na sušení plný max z poloviny. Teď to suší dobře. Ta „zatuchlina“ předtím byla spíše spálenina prádla při vysoké teplotě sušení se skoro plným bubnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37237
24.4.24 17:28

A není to třeba tím, ze tam davas hodně těch gelu a avivaze (která do susicky vůbec nemá přijít) a mas díky tomu zaneseny trubky a to tam smrdí? Nebo susis mic prádla najednou, ty 2v1 to většinou mají tak, ze pracka má nějakou nosnost, ale do susicky musíš dat min prádla, než se dává do pračky. Pak to suší zbytečně dlouho, prepaluje se to nebo tu zůstane vlhké a zatuchne to :nevim: 4 hodiny je strašně dlouho, naše susicka má varku prádla vysušenou za 2 hodiny, když nemám plnou tak i rychleji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
24.4.24 17:34

@TetaTerka z nižší teplotou vytahuju prádlo úplně mokré a to suši taky dlouho..ta zatuchlina-spalenina mě nenapadla… Zaměřím se ještě na to, ale je to teda výrobek úplně k ničemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
24.4.24 17:36

@Kriss Tina pračko sušička je nová a rozhodně nemá zanesené trubky.. pračku plním zrovna méně..
4 hodiny - praní+sušení je čas tak akorát..

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6038
24.4.24 17:38

Měnila jsem pračku. Je to čistě pračka, ale taky už mi z ní prádlo nevoní, jak vonělo dřív. Ale to taky mohl vyčichnout prášek, děje se mi to totiž jen u bílého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
24.4.24 17:39

Ja jsem si takhle koupila novou pračku a pradlo sice nesmrdí, ale ani nevoní a to jsem vyzkousela všechny možné aviváze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
24.4.24 17:59

Máme novou pračku a poprvé jsem ji spustila naprázdno, bez prádla…

Pak jsem zase musela vychytat dávkování aviváže..  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
24.4.24 18:01

@Venett no já taky podle návodu jsem uvedla do provozu a nic, žádná vůně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6511
24.4.24 18:12

Měli jsme asi rok pračku se sušičkou.
Prádlo taky nevonělo, ani jen vyprané.
Nakonec jsme vyměnili za pračku a sušičku zvlášť a je to 100 a 1.
Ty kombinované stojí fakt za houby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
24.4.24 18:40

Ale já mam jenom pračku a značku kterou mam už potřetí v pořadí a vždy byla spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
24.4.24 21:07
@Markéta188 píše: Více

Naprosto souhlasím, a měla jsem pračku a sušičku zvlášť a to co mě teď čeká je strašný, už bych do toho nešla.. opravdu vždy pračku a sušičku zvlášť a kdo tvrdí opak tak asi neměl tyhle dva spotřebiče rozdělené.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí