Prach v oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prach v oblečení
Dobrý den. Prosím o radu přestěhovali jsme se do paneláku a od té doby mám problém s pračkou po vyprání a uschnutí venku mám extrémně zaprášené prádlo zkoušeli jsme důkladně vyčistit pračku, jiné prací prostředky, a tak dál ale nic nepomohlo když vyklepem tričko je to jak kdyby bylo měsíc pod postelí neskutečný množství prachu. Už si nevíme rady tak prosím o radu tady děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A je to pračkou? není to tím kde sušíte? Sušička by byla řešení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se asi práší venku, ne. Zkuste usušit prádlo doma na sušáku, jestli to bude stejný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupte si susicku 🙃, ta dobre posbira prach, chluby, cokoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Susicku. Asi se prasi venku. Nemusí to byt i prach jako takovy, ale například různé pyly, teď to lítá, je pylová sezóna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsme zkoušeli i doma sušit a to je ještě horší a hlavně i když prádlo vyklepavame tak je toho stejně strašně moc je to nesnesitelný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě tam můžete mít trochu tvrdší vodu. Ale já i tak hlasuju pro koupi sušičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu máme garsonku přemýšleli jsme o pračce se sušičkou ale lidi si na to stěžují prý je lepší samostatná sušička ale tu tam nedám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lukas745 no pak to ale řešení nemá. Já jsem v jednom bytě měla sušičku v kuchyni. Spousta lidí se urputně drží toho, že sušička musí být pouze v koupelně. Nemusí.
Pokud jste v předchozím bytě problémy s prachem neměli a pračka je stále stejná, tak to jednoduše může být celkovou zvýšenou prašností dané lokality. Já jsem teda tohle v prádle fakt nikdy nezkoumala. I to bude cesta. Prostě s tím po usušení neklepej a množství prachu v prádle nezkoušej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lukas745 píše: Více
Sušičku dáš komkoli, potřebuje jen zásuvku/prodlužku. Mám ve třetím bytě, v koupelně ještě nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musel bych jedině koupit pračku se sušičkou v jednom. Jelikož máme opravdu malý byt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lukas745
Co se týká umístění sušičky, tak existují mezikusy mezi pračku a sušičku, které umožní právě kvůli úspoře místa sušičku umístit na pračku. Stejně tak existují i pevné skříně, které umožní, když pračka a sušička nejsou podobných rozměrů, ty spotřebiče umístit na sebe. Chystám se jí pořídit, právě kvůli úspoře místa, I když mám prádelnu a sušárnu. Vypadá to i docela hezky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit