Magnesium Sticks 400 mg

SS123
26.4.24 10:47

Magnesium Sticks 400 mg

Dobrý den, chci se zeptat zda má někdo tady zkušenost stimto. Koupila jsem si ho sama a kdy ho je nejlépe používat děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
469
26.4.24 11:17

Včera jsem si to taky přinesla domů, vzala jsem si večer a i dnes ráno. Prostě nasypeš do pusy, nezapíjíš. Obecně je hořčík nejlepší užívat prý ráno, ale za mě je to jedno, já ho používám i jako SOS při velkém psych. vypětí. Někdy mi na to uklidnit se a zmírnit brnění a úzkost pomůže, někdy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7475
26.4.24 11:27

U mě tedy už jen ne na lačno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
26.4.24 11:54

Vstrebatelnost tohoto typu horciku je ca 4%!!! Coz je teda velka bida. Pokud mate horciku nedostatek, rozhodne bych zvolila jinou, lepe vstrebatelnou formu horciku bez umelych sladidel a vsemoznych prisad. Jelikoz beru horcik jiz dlouha leta, tak vim, o cem mluvim. Tehdy jsem skoncila kvuli nedostatku horciku v nemocnici. Take jsem uzivala ze zacatku podobny tomu vasemu, nez jsem zjistila, ze je vlastne k nicemu. Bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
26.4.24 12:00

@Andie děkuji vám mockrát mohu se prosím zeptat jaký je tedy lepší hořčík brát?

• Citovat
  • Upravit
469
26.4.24 12:09

@Andie Já měla Magnosolv od praktika, ale ten mi dochází a než se tam dostanu, tak jsem chtěla „první pomoc“, to jsem nevěděla, že je to tak špatné sakryš.. v tomto případě se asi nic nestane, pokud si ho vezmu i vícekrát denně tedy, že? :mrgreen: (tento typ)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
26.4.24 12:22

@mesicnikamen já pravé měla také Magnosolv od MUDr. Ale tam teď nejdu k MUDr tak sem si chtěla něco koupit a koupila tenhle hořčík

• Citovat
  • Upravit
40
26.4.24 12:27

@SS123 ja uzivam chlorid horecnaty (E511), ve farmaceuticke forme, vypada jako sul, necham rozpustit ve vode a vypiju, vetsinou nalacno, ale muze se kdykoliv. Akorat teda chut nic moc. Pokud byste chtela neco v tabletach, tak bych si koupila Magnesium Malat. Ale ten je teda trochu drazsi a nemel by se na vecer, protoze vas nabudi. Zkuste si vyhledat na interntu, tam je clanku mraky. Urcite si vyberete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7475
26.4.24 12:52

@Andie koukám na ty hořčíky, takže jakýkoliv hořčík aby byl v malátové podobě?? Chápu to dobře?
 např.

https://www.drmax.cz/…b6-90-tablet?…

https://www.brainmarket.cz/…-180-tablet/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7475
26.4.24 12:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
26.4.24 13:41

@KKK85 vsechny odkazy, ktere jste napsala na ten horcik, jsou super, presne to jsou ty dobre vstrebatelne. A koukam, ze ten Malat ma i super cenu, ten v tom oranzovem baleni jsem mela, ovsem za gastronomickou cenu (ziji v Nemecku a tady se prodava za 29,95 €) Takze si ho jdu objednat z Ceska :think: taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
27.4.24 18:02

@Andie Děkuji vám mockrat 🙏🏻

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat