Amalgen a další hormony

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
473
12.9.22 19:06

Amalgen a další hormony

Ahoj holky myslite, ze kombinace hormonu Amalgen, Estrofem a Lanzetto uplne stoprocentně udrží menses anebo muze přijít i pres tyto hormony nebo treba spineni? Test si jeste nechci delat, jsem 8 den po KET a menstruace zatim nastesti nikde, minule, kdyz Ssem mela utros misto Amalgenu tak sem pri neúspěšném ketu spinila, tak snad je to na dobre cestě, tak bych chtela znát vaše zkušenosti ☺️️Dikes :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eva2610
22.9.22 20:36

To se tedy připojují k dotazu. Já jsem měla tuto kombinaci 2×, ani jednou to nevyšlo a jednou jsem to dostala a jednou ne - až několik dní po vysazení.

• Citovat
  • Upravit
46
10.11.22 13:26

Amalgen

Dostala jsem amalgen brát mám až v neděli ale blbá otázka přijdou mi moc velké do pochvy je to jako čípek :) utrogestan mi teda přišel lepší. Zavadi se dobře je třeba mít intimku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
10.11.22 14:05
@slunce82 píše:
Dostala jsem amalgen brát mám až v neděli ale blbá otázka přijdou mi moc velké do pochvy je to jako čípek :) utrogestan mi teda přišel lepší. Zavadi se dobře je třeba mít intimku?

Jo jo, úplně v pohodě. Teče to jako blázen a rikali mi v car, že se to dá i rektálně, ze to pak nevytejka…

• Citovat
  • Upravit
46
10.11.22 15:10

Děkuji. Mě právě noc neřekli jen že je to místo utrogestanu. Takže vaginálně plus použít vložku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.