Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky myslite, ze kombinace hormonu Amalgen, Estrofem a Lanzetto uplne stoprocentně udrží menses anebo muze přijít i pres tyto hormony nebo treba spineni? Test si jeste nechci delat, jsem 8 den po KET a menstruace zatim nastesti nikde, minule, kdyz Ssem mela utros misto Amalgenu tak sem pri neúspěšném ketu spinila, tak snad je to na dobre cestě, tak bych chtela znát vaše zkušenosti ☺️️Dikes ![]()
To se tedy připojují k dotazu. Já jsem měla tuto kombinaci 2×, ani jednou to nevyšlo a jednou jsem to dostala a jednou ne - až několik dní po vysazení.
Dostala jsem amalgen brát mám až v neděli ale blbá otázka přijdou mi moc velké do pochvy je to jako čípek
utrogestan mi teda přišel lepší. Zavadi se dobře je třeba mít intimku?
@slunce82 píše:
Dostala jsem amalgen brát mám až v neděli ale blbá otázka přijdou mi moc velké do pochvy je to jako čípekutrogestan mi teda přišel lepší. Zavadi se dobře je třeba mít intimku?
Jo jo, úplně v pohodě. Teče to jako blázen a rikali mi v car, že se to dá i rektálně, ze to pak nevytejka…
Děkuji. Mě právě noc neřekli jen že je to místo utrogestanu. Takže vaginálně plus použít vložku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.