Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, máte někdo aktuálnější recenzi na ISCARE v Praze? Posílá nás tam můj gynekolog, rok a půl se snažíme o mimco. V únoru jsem byla na konizaci delozniho čípku a v šestinedělí ( konkrétně poslední týden) se podařilo otěhotnět, to ovšem skončilo samovolným potratem… Od dubna jsem užívala na dva mesice Duphaston a clostilbegyt, na srovnání cyklu a ovulace. Cyklus je srovnány, 10 kilo nahoře 😁 ale stále se nezadarilo a jelikož mi je už k 3o, posílá nás na konzultaci do ISCARE. ZAJÍMÁ mě, jak to probíhá? Od Prahy jsme 150 km a tak mě zajímá jestli třeba na hormonální profil musím jet taky tam ( v době cyklu) nebo se dá domluvit s doktory, aby mi vystavili žádanku a na krev bych si došla u nás…a pak přijela s výsledky? Vůbec nevím co nás čeká, jak časté jsou pak návštěvy a vše. Cena nehraje roli
![]()
@Madamfufu Ahojky, já se připojím, také mě zajímá ![]()
Já byla zatím v IScare jen na vyšetření vejcovodů a na odběru krve, partner tam nesl spermio, jinak nic. Tak zatím nemůžeme moc říci. Nicméně bych řekla, že společně s Gennetem je to nejznámější klinika IVF ![]()
Najdete tady lidi, kteri jsou s Iscare spokojeni a taky spousta, kteri nejsou…osobne jsem moc pozitiv neslysela. Dobre jsou i CARy pri nemocnicich…Apolinar, Podoli, Motol…hodne chvali PFC…je to o stesti, neexistuje jeden nejlepsi CAR.
@Bazalka123 tak už jsme byli 🙌 přítel spermiogram v pořádku, já čekám na další cyklus kvůli hormonálnímu profilu a potom 10-12 DC pojedu do Prahy na utz a uvidíme co a jak… Jinak jsme byli u primáře.
@Anonymní píše:
Najdete tady lidi, kteri jsou s Iscare spokojeni a taky spousta, kteri nejsou…osobne jsem moc pozitiv neslysela. Dobre jsou i CARy pri nemocnicich…Apolinar, Podoli, Motol…hodne chvali PFC…je to o stesti, neexistuje jeden nejlepsi CAR.
A to já zase pozitivní zkušenosti mám. Chodila jsem tam v době cca před dvěma lety až před půl rokem. Vyloženě vyhovoval mi dost osobní přístup, velmi milé a vstřícné chování veškerého personálu. Nikdo neměl nikdy problém se mnou probrat všechno, co jsem chtěla, zodpovědět otázky, vysvětlit na postupu se domlouvat. Zejména doktor Lacheta a doktorka Jaržembovská jsou za mě skvělí, ani jinak mě tam nikdo nijak nezklamal (tedy ano, dva doktoři, kteří odtud odešli do PFC právě). Vyhovovalo mi taky to, že proti některým centrům mají krátké objednací doby, v podstatě kdykoli člověk potřebuje, někdo si čas najde i hodně narychlo. Když preferuje „svého“ doktora, tak se to trošku plánovat musí samozřejmě, ale zrovna třeba doktor Lacheta mi vycházel vstříc opravdu maximálně. Co se týče úspěšnosti…to, jak velký vliv má konkrétní CAR na to, jestli se povede nebo ne, je těžké hodnotit. Někdo někde otěhotní hned a není to zásluha CARu, otěhotněl by i jinde, někdo neotěhotní leta a CAR za to nemůže. Takže podle mě z pohledu pacienta se dá hodnotit jen ten přístup. A v tom i můj gynekolog Iscare chválí, pacientkám doporučuje.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.