Čeká mě OPU - strach

9.9.22 10:37

Čeká mě OPU - strach

Ahoj holky,

prosím dejte mi své pozitivní příběhy o tom, že bylo vše ok :D mám hrozný strach.. ale asi to bude tím že jsem byla před rokem poprvé v narkoze na operaci a bylo mi špatně po narkoze 2 dny! :( ale je pravda, že operace trvala 2h..
Achjo.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33480
9.9.22 10:53
@Simona_blond píše:
Ahoj holky,prosím dejte mi své pozitivní příběhy o tom, že bylo vše ok :D mám hrozný strach.. ale asi to bude tím že jsem byla před rokem poprvé v narkoze na operaci a bylo mi špatně po narkoze 2 dny! :( ale je pravda, že operace trvala 2h..
Achjo.. :?

Jako že tě čeká další operace? No, já za poslední dva roky byla v narkoze 5× a ještě mě jedna letos čeká. Vždy v pohodě, nikdy mi nebylo vyloženě špatně, jen hrozná zima. Každý to ale snáší jinak. Tak se neboj, třeba ti podruhé zle nebude. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.22 10:54

@arinecka teď to nebude operace. Bude to odběr vajíček, v narkoze a hlavně te narkozy se bojím :,( děkuji moooc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
9.9.22 11:10

Narkozy se neboj, taky jsem jich mela nekolik. Prvni dve behem par dni (laparoskopie), bylo mi po nich normalne. Po treti narkoze po ctyrech letech jsem mela velkou zizen, po ctvrte a rok pozdeji mi nic nebylo. Jedna dcera mela 3 narkozy behem 7 tydnu (komplikovane zlomena ruka), nic ji z nich nebylo. Dalsi dcera mela narkozu i umely spanek. Po narkoze (ve 13 mesicich) byla uplne v pohode, po cca 12hodinovem umelem spanku (v 5 letech) zvracela, ale to mohlo byt tim urazem, kvuli kteremu skoncila v nemocnici.

Taky mozna zalezi na nemocnici. Moji mame bylo po prvni narkoze hrozne, ale po druhe v jine nemocnici byla v pohode. Nevim, jestli ji uspali jinou latkou, nebo ji ji dali jine mnozstvi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.22 11:15

@Janča6
Tyjo ve vaší rodině jste si užili pěkný počet uspávaček co? :mrgreen:
Já byla před rokem v Podolí a narkoza byla fakt šílená. Bylo mi zle 2 dny.. Klepala jsem se, bylo mi strašně zle, ale nezvracela jsem.., slabá jsem byla, hlava se mi motala šílené.. Fakt to bylo hrozný :( a po tomhle zážitku se právě strašně bojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
9.9.22 11:16

Ta narkóza u odběru vajíček je podle mě “šetrnější” než u klasické operace, jedná se o zákrok na pár minut. Já měla odběr dvakrát a vždy naprosto v pohodě. Ale u každého to může být samozřejmě jinak. Držím palce, ať je hlavně odběr úspěšný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.22 11:22

@Thomassss moc děkuji :kytka: To je pravda, že jde hlavně o výsledek! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.9.22 11:54

Ahoj, já byla 4× na opu. Narkózy se vůbec neboj, já se na ni spíš vždycky těšila :D ten pocit, jak rychle člověk upadne do hlubokého spánku :D ale hlavně si myslím, že nedávají narkózu jako u operace. Myslím, že je to jen nějaká analgosedace. Rozhodně mi nikdy špatně nebylo :kytka: hlavně ať je dobrý výsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
9.9.22 11:56
@Simona_blond píše:
Ahoj holky,prosím dejte mi své pozitivní příběhy o tom, že bylo vše ok :D mám hrozný strach.. ale asi to bude tím že jsem byla před rokem poprvé v narkoze na operaci a bylo mi špatně po narkoze 2 dny! :( ale je pravda, že operace trvala 2h..
Achjo.. :?

V narkoze i kdyz kratke jsem byla uz x..a nebala jsem se, fakt je ze mi nikdy nic nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
9.9.22 12:19

Ta narkóza je krátkodobá, nic se neboj. Celý den odpočívej, prospi a druhý den bys měla být už fit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.22 12:26

Holky děkuji :srdce: musím říct že jste mě docela uklidnily… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
9.9.22 13:28

Já jsem byla na OPU včera a narkóza úplně v pohodě. Není se čeho bát 😊 je to kraťoučký zákrok
Já si ještě chvíli pospala, celý den ještě ležela a odpočívala. Bylo a je mi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.22 13:44

@tejuna to je skvělá zpráva! :) Kolik bylo odebrano 🥚?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
9.9.22 14:31

@Simona_blond
Odebráno 24 vajíček, všechny zralý.
Zpráva z dnešního rána - 18 oplodněných. Takže jsem moc šťastná. ❤️️Uvidíme kolik vydrží do 5.dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.22 14:46

@tejuna to je boží, jen tak dál! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.