Amazon marodka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
To si myslim, ze je kravina, ale buhvi, protoze v amazonu je mozny vsechno.
Jen pokud jste agenturni a budete vic marodit, tak vas muzou vyhodit za neco(vzdy si neco najdou) ![]()
Kazdopadne, kdyz nastoupim do prace, tak je nejlepsi prvni tri mesice nemarodit vubec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peta1003. Ale přece se to může stát každému že omarodi nebo se mu něco stane. A zaplatit to musejí každý má na nemocenskou nárok i když oddělají jen 2 šichty
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@peta1003. Ale přece se to může stát každému že omarodi nebo se mu něco stane. A zaplatit to musejí každý má na nemocenskou nárok i když oddělají jen 2 šichty
zalezi na tom, jakou mas smlouvu. I na bezne pracovni smlouve je treba pocitat s ukoncenim pp ve zkusebni dobe. To je tak nejak s pn po dvou dnech zamestnani pravdepodobne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám smlouvu na rok
A všude čtu že každý má nárok na nemocenskou
- Citovat
- Upravit
Máš i zkušební dobu?
Moje zkušenost to není, ale známé - pokud omarodila ve zkušební době, tak ji pak vyhodili (vícero zaměstnání). Jak to funguje doopravdy nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a ty se snad chystáš jít marodit hned po nástupu do práce? Nejlepší je ve zkušební době nemarodit, ale to nejde až tak ovlivnit. Ale tvé dotazy jsou hodně zvláštní… Jako by sis plánovala neschopenku hned po nástupu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak stat se to urcite muze, ale ve zkusebce bych to moc neriskovala, protoze jeden clovek je velice lehce nahraditelnej. Obzvlast tam, kde jsou kazdy tyden nabory a vezmou kazdou trubku se zakladnim vzdelanim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu nevím jakto myslíš ale přijde mi dost divný někoho obvinit že si to naplánoval chceš mi říct že nemoc si napíšeš do kalendáře a víš kdy prostě přijde?
to nemůžeš myslet vážně prostě když je ti špatně jdeš k lékaři snad Normální myšlení normálního člověka pokud si kdokoliv myslí že si to člověk. Naplanuje ať je nebo kdokoliv jiný proč sem teda hledala práci proč se tak namáhat přece když můžu jít na UP přece ne? Jen prosím nehazej všechny do jednoho pytle děkuji ti a uvědom si že nemoc ať chřipka nebo nějaká větší hnusnější nemoc si čas lidi den at je svátek nebo víkend prostě nevybírá. Ale to myslím že víš ![]()
- Citovat
- Upravit
Samozřejmě, že tě vyhodí, pak tě ještě dají do registru nemakačenků, takže pak budeš mít dost velké problémy sehnat práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chtěla bych se zeptat jak to chodí v Amazonu. Dozvěděla jsem se že pokud nastoupíte a jste čerstvý zaměstnanec a půjdete po druhé šichtě marodit takže vám nemocenskou nezaplatí tak se chci zeptat jak to doopravdy chodí zda to takhle opravdu je díky