Amazon - práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.11.16 05:12

Amazon- prace

Ahoj, chtela jsem se zeptat, jak to chodi v Amazonu. Jak jste spokojeni jak po financni strance s jak jako zamestnanci. Co se tam dela, jake jsou sichty, jak se v tydnu pracuje a kolik zhruba berete mesicne. Diky moc za inffo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
8.11.16 07:29

Teď jsem viděl inzerát: pojďte pracovat do Amazonu. Od 1.11. do 21.12. pokud budete chodit na přidělené směny, tak si vyděláte přes 62.000,– Obědy a doprava zdarma. A to bylo přes agenturu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.16 11:41
@Ivan PPZ píše:
Teď jsem viděl inzerát: pojďte pracovat do Amazonu. Od 1.11. do 21.12. pokud budete chodit na přidělené směny, tak si vyděláte přes 62.000,– Obědy a doprava zdarma. A to bylo přes agenturu.

Ja prave chtela vedet od nekoho kdo uz ma zkusenosti. V inzercich toho navykladaji hodne. :-/

• Citovat
  • Upravit
11559
8.11.16 12:17

To jo, ale i tak asi o moc lepší, než třeba Albert…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.4.19 20:07

A je tu z Vás někdo, kdo tam tedy opravdu pracoval? Potřebovala bych někoho živě vyslechnout. Zpracovávám na to diplomovu práci, tak kdybyste se mi někdo ozval, bylo by to nejlepší! Kdyžtak zde nebo na ****
Budu se těšit! Díky :kytka:

edit adminem - smazán kontakt - napište si sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.19 21:27

:think: taky by mě to zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.3.20 17:04

Já pracuji v Amazonu, šichty jsou 1 měsíc denní a měsíc noční.
Denní i noční směna trvá 10 hodin. Pracujete 16 dní v měsíci a máte 28 tisíc hrubého.
Též jsem se bála nějakého podvodu.
Máte možnost svozu zdarma +obědy za 25 korun a výběr ze 3 jídel, polévku a výběr z 6 druhů salatu.
Sice denně nachodíte přes 30 km ale těch 10 hodin uteče jako voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
6.6.20 10:13

Obnova diskuze

Pracoval někdo v Amazonu skrz Ranstand? Pozice: pracovník distribučního centra. Jaká je úmrtnost? Náplň práce a kolektiv. Prý jsou tam zlí nadřízení a divní lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat