Americká lednička
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prosím o radu, tip. Máte někdo tip na americkou lednici s výrobníkem ledu, aby byl mrazák oddělený, do 30 tisíc? A chápu to dobře, že když je tam výrobník ledu, tak to funguje i že z toho můžu natočit jen vodu?
Zjistila jsem, že v běžné velikosti se už lednice s dávkovačem vody/ledu nedělá. My máme klasickou kombinovanou úzkou a má zásobník na vodu, bez přívodu, musí se tam lít. Hodně nám to vyhovuje, tak bychom chtěli opět. ALe dělají se již jen ty americké. No budiž, obětuji místo v kuchyni.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Beko s připojením vody - problém
Ahoj, pořídili jsme si americkou lednici Beko GN 162420 s připojením na vodu. Je úplně nová a bohužel teče. Pod lednicí máme kaluž vody..nevíte, čím by to mohlo být? Muze byt spatne pripojena voda? Zda se nam, ze misto kolem pripojeni je suche..Nestalo se to někomu z vás? Manžel bude samozřejmě volat na zákaznickou linku do Beka, ale napadlo mě se zeptat tady, občas zde najdu dobré rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svapi píše:
Ahoj, pořídili jsme si americkou lednici Beko GN 162420 s připojením na vodu. Je úplně nová a bohužel teče. Pod lednicí máme kaluž vody..nevíte, čím by to mohlo být? Muze byt spatne pripojena voda? Zda se nam, ze misto kolem pripojeni je suche..Nestalo se to někomu z vás? Manžel bude samozřejmě volat na zákaznickou linku do Beka, ale napadlo mě se zeptat tady, občas zde najdu dobré rady
no to já poznám, je to rozbitý. Pravděpodobně je tam někde díra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme měli v americe americkou ledničku a ten ledovač byl opravdu echt. V létě se to fakt hodilo, když jsme jezdili na kole pořád. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit