Americká lednička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3088
21.2.17 13:50

@Shari81 Děkuji za upozornění :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
8.7.18 12:58

Prosím o radu, tip. Máte někdo tip na americkou lednici s výrobníkem ledu, aby byl mrazák oddělený, do 30 tisíc? A chápu to dobře, že když je tam výrobník ledu, tak to funguje i že z toho můžu natočit jen vodu?

Zjistila jsem, že v běžné velikosti se už lednice s dávkovačem vody/ledu nedělá. My máme klasickou kombinovanou úzkou a má zásobník na vodu, bez přívodu, musí se tam lít. Hodně nám to vyhovuje, tak bychom chtěli opět. ALe dělají se již jen ty americké. No budiž, obětuji místo v kuchyni.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
13.8.18 06:07

Beko s připojením vody - problém

Ahoj, pořídili jsme si americkou lednici Beko GN 162420 s připojením na vodu. Je úplně nová a bohužel teče. Pod lednicí máme kaluž vody..nevíte, čím by to mohlo být? Muze byt spatne pripojena voda? Zda se nam, ze misto kolem pripojeni je suche..Nestalo se to někomu z vás? Manžel bude samozřejmě volat na zákaznickou linku do Beka, ale napadlo mě se zeptat tady, občas zde najdu dobré rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
13.8.18 09:15
@svapi píše:
Ahoj, pořídili jsme si americkou lednici Beko GN 162420 s připojením na vodu. Je úplně nová a bohužel teče. Pod lednicí máme kaluž vody..nevíte, čím by to mohlo být? Muze byt spatne pripojena voda? Zda se nam, ze misto kolem pripojeni je suche..Nestalo se to někomu z vás? Manžel bude samozřejmě volat na zákaznickou linku do Beka, ale napadlo mě se zeptat tady, občas zde najdu dobré rady :)

no to já poznám, je to rozbitý. Pravděpodobně je tam někde díra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.12.18 17:29

My jsme měli v americe americkou ledničku a ten ledovač byl opravdu echt. V létě se to fakt hodilo, když jsme jezdili na kole pořád. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí