Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, já teď bydlím s přítelem v Holandsku v Amsterdamu, ale přítel pracuje ještě pořád v Německu, chodím do školy na holandštinu, ale po odpolednách a večerech je tu samotné smutno. Tak kdybyste teď některá byla v Holandsku, tak můžeme někdy pokecat, vyměnit zkušenosti a poznatky ![]()
Ahoj, chci tě jen pozdravit. My jsme v Holandsku-Amsterdamu bydleli 4 roky. Je to moc krásné město!!! Já se teda holandštinu nenaučila, protože jsem si vystačila s angličtinou. Tak at se vám tam pěkně žije.
Díky za přání, já na holandštinu chodím, protože to tu mám asi „nadoživotí“
Jinak bych taky vystačila s angličtinou, ale to bych si tu pořád připadala jako cizinka a já si tu chci připadat co nejvíc doma. I mrně bude mít holandskou národnost a já jednou holandské občanství (snad), tak se tu prostě chci co nejvíc deomestikovat. Ale jsme tu zatím pár týdnů, kamarády tu žádné nemám, tak budu vděčná za jakýkoliv kontakt ![]()
Holandko, já měla v Amstru kamarádka dvě a obě se už taky odstěhovaly, takže bohužel nemohu sloužit, ale ted mě napadlo, že sestra od jednoho kamaráda taky žije v Amsterdamu, tak se můžu zeptat na její tel. číslo.
jé to jsi hodná, to by bylo super. Kdyby se jí chtělo někdy se mnou pokecat, vyrazit někam na kafe nebo mi ukázat zajímavé a užitečné obchůdky, budu moc ráda za cokoliv. Já už mám konečně i holandský telefon, ale ještě na něj nejsem moc zvyklá, nejvíc jsem asi na mailu: hloupe.zviratko at gmail.com. Díky moc!
Ahojky, jmenuji se Zuzana a taky hledam kamaradku v Holandsku, ziju v Utrechtu. Jestli chces tak mi napis na email francimora@centrum.cz budu se tesit!!! Paa
Ahoj jmenuji se helen zijeme v holandsku tedy 4 mesice hledam kamaradku na pokec a kavu atd. Mam dve dcerky takze spise nejakou maminku zijeme na noordu tak piste budu se tesit
Ahojky, jmenuji se Anita, hledám kámošku na pokecat/ kavco a tak, okolí Haarlem/ Amstetdam. Zatím zau