Amsterdam, Haag, proste Nizozemí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3981
18.6.10 15:06

Amsterdam, Haag, proste Nizozemí

Ahoj holky, já teď bydlím s přítelem v Holandsku v Amsterdamu, ale přítel pracuje ještě pořád v Německu, chodím do školy na holandštinu, ale po odpolednách a večerech je tu samotné smutno. Tak kdybyste teď některá byla v Holandsku, tak můžeme někdy pokecat, vyměnit zkušenosti a poznatky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13114
18.6.10 16:43

Ahoj, chci tě jen pozdravit. My jsme v Holandsku-Amsterdamu bydleli 4 roky. Je to moc krásné město!!! Já se teda holandštinu nenaučila, protože jsem si vystačila s angličtinou. Tak at se vám tam pěkně žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
18.6.10 17:21

Díky za přání, já na holandštinu chodím, protože to tu mám asi „nadoživotí“ :-) Jinak bych taky vystačila s angličtinou, ale to bych si tu pořád připadala jako cizinka a já si tu chci připadat co nejvíc doma. I mrně bude mít holandskou národnost a já jednou holandské občanství (snad), tak se tu prostě chci co nejvíc deomestikovat. Ale jsme tu zatím pár týdnů, kamarády tu žádné nemám, tak budu vděčná za jakýkoliv kontakt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
21.6.10 08:02

Holandko, já měla v Amstru kamarádka dvě a obě se už taky odstěhovaly, takže bohužel nemohu sloužit, ale ted mě napadlo, že sestra od jednoho kamaráda taky žije v Amsterdamu, tak se můžu zeptat na její tel. číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
21.6.10 15:46

jé to jsi hodná, to by bylo super. Kdyby se jí chtělo někdy se mnou pokecat, vyrazit někam na kafe nebo mi ukázat zajímavé a užitečné obchůdky, budu moc ráda za cokoliv. Já už mám konečně i holandský telefon, ale ještě na něj nejsem moc zvyklá, nejvíc jsem asi na mailu: hloupe.zviratko at gmail.com. Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzzulein
14.8.11 04:49

Ahojky, jmenuji se Zuzana a taky hledam kamaradku v Holandsku, ziju v Utrechtu. Jestli chces tak mi napis na email francimora@centrum.cz budu se tesit!!! Paa

• Citovat
  • Upravit
helenmisha
12.11.13 20:38

Ahoj jmenuji se helen zijeme v holandsku tedy 4 mesice hledam kamaradku na pokec a kavu atd. Mam dve dcerky takze spise nejakou maminku zijeme na noordu tak piste budu se tesit

• Citovat
  • Upravit
1
2.7.14 23:56

Ahojky, jmenuji se Anita, hledám kámošku na pokecat/ kavco a tak, okolí Haarlem/ Amstetdam. Zatím zau

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová