Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, chci se zeptat jestli má někdo z vás zkušenosti s Anafranil SR 75mg? Jestli ano, tak pomáhalo vám to? Od včerejška je beru, musím říct, že se cítím o něco lépe, jsem ale dost unavená, otupělá. Mám šílený strach, že z toho nějak extra přiberu? Myslíte, že se z AD přibírá vždy?
Budu ráda za každé zkušenosti.
Nejsem dr. ani jsem AD nikdy nebrala, ale tyto leky zabiraji az po par tydnech. Casto se musi doladit davkovani, obcas zvolit jina, neni to vzdy jednoduche. Ale spravne zvolena a davkovana Ti urcite pomuzou, musis byt trpeliva.
At je Ti brzy dobre
![]()
Klid! Ne po každém AD se přibírá. DOkonce některá mají v nežádoucích účincích tzv. anorektický efekt. A nástup účinnosti se posuzuje min. po dvou až třech týdnech, až se udělá „hladinka“. Je fajn, že se už cítíš lépe, ta otupělost přejde, hlavně to nevzdávej. Ten konkrétní lék neznám.
@Poustevnice píše:
Klid! Ne po každém AD se přibírá. DOkonce některá mají v nežádoucích účincích tzv. anorektický efekt. A nástup účinnosti se posuzuje min. po dvou až třech týdnech, až se udělá „hladinka“. Je fajn, že se už cítíš lépe, ta otupělost přejde, hlavně to nevzdávej. Ten konkrétní lék neznám.
Jako zatím na sobě necitím nějakou extra chuť k jídlu, spíše naopak.
. Už nemám takové bolesti jako jsem měla, ale cítím se dost mimo, unavená, občas pocit na zvracení - ale jen pocit. Jsou to moje úplně první AD v životě, nemůže se mi to zhoršit ještě? ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat přítel bere Anafranil SR 75mg.. je starší. Říkal mi že mu to lékař předepsal na podporu v sexu… Na netu jsem četla uplně jiní vyznám těchto prášku… jak to tedy je?
Přírodní antidepresiva - https://restilen.cz roky používaný přírodní prostředek, funguje.
Příspěvek upraven 28.07.25 v 18:55
Ahoj, prosím, máte zkušenost, ze Anafranil vám pomohl?