Anděl, duch... Co myslíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
9.11.16 13:57
@chipsa píše:
Doporučuji přečíst tento článekhttp://karolinaloskotova.blog.cz/…u-doporucuji

Zajimas se o to nejak bliz?

• Citovat
  • Upravit
13331
9.11.16 14:23
@Verun83 píše:
Zajimas se o to nejak bliz?

Ano, mám s duchy svoje zkušenosti. Vím že tu jsou a dokážou to dát i pěkně najevo. Mohla bych vyprávět o svých prarodičích. I o tom, jak mě můj mrtvý děda přiměl, abych za něho šla do kostela zapálit svíčku a odpustila mu, co na tomto světě zvoral. Řešila jsem to dva roky s paní, která se uměla na tyto duše napojit. A když jsem udělala tento rituál, pocítila jsem obrovskou úlevu. Děda odešel tam nahoru. Nyní řeším to stejné s babičkou, která je dva roky po smrti, ale stále je tady. Musím najít cestu, aby mohla odejít. Jenže ona nechce, protože je na nás psychicky fixovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.11.16 15:49
@Anonymní píše:
@Tichošlápek jakože je migréna „vidět“? Já věřím, že je něco mezi nebem a zemí a tyhle zážitky mi to asi jen potvrdily. Tak jak jako skeptik jestli tě tak můžu nazvat :) vysvětlíš ta světýlka co jsem viděla? A mžitky pred očima to nebyly :D
@chipsa a můžeš napsat více, co jsi zažila ty?

Jen psychika dle mého. Tělo vysílá signály do nervové soustavy o úmrtí plodu a ty o tom vědomě ani nevíš. Nebo vedlejší vliv těhotenství nebo podrazdeni očních nervu - nejsem doktor, ale tech příčin muze byt kupa. To, ze si to zpětně spojis je také jen v tvé hlavě. Ale ja nechci byt nijak protivna - jen uvažuju racionálně a na věci mimo tento okruh nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
9.11.16 15:55
@Tichošlápek píše:
Jen psychika dle mého. Tělo vysílá signály do nervové soustavy o úmrtí plodu a ty o tom vědomě ani nevíš. Nebo vedlejší vliv těhotenství nebo podrazdeni očních nervu - nejsem doktor, ale tech příčin muze byt kupa. To, ze si to zpětně spojis je také jen v tvé hlavě. Ale ja nechci byt nijak protivna - jen uvažuju racionálně a na věci mimo tento okruh nevěřím

Víš, ono je to tak, že vnímání duchovního světa je dar. Někdo ho má, někdo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.11.16 16:06

@chipsa však ja se nehádám - ona se jen ptala na názor ;) nechci se pouštět do žádných rozprav, protože nase názory skloubit nejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
9.11.16 16:16
@Tichošlápek píše:
@chipsa však ja se nehádám - ona se jen ptala na názor ;) nechci se pouštět do žádných rozprav, protože nase názory skloubit nejdou

Já to neberu jako hádku. Prostě je to tak, že každý má v sobě něco jiného. Někomu jde matematika, někomu hudební výchova, někomu zase něco jiného a s duchovním světem je to stejné. Ne každému byl tento dar dopřán. Ne každý může vnímat ty, co jsou na druhé straně. Všichni nemůžeme znát a umět všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
9.11.16 20:35

@chipsa ty jo, nechci se nikoho dotknout, ale za me článek hroznej. Myslím, ze původ a vstup dusicky do telicka funguje trosku jinak. Přijde mi ti jako blábol a to nejsem žádný skeptik. Nejvíc me popouzi to, ze když je matka depresivní, ma pak nějakého destrukcnijo nebo co… jako chudinka maminky, které trpí depresemi-to je fakt fantazie tohle cist 8o a téma potrat? Představit si nějakou bílou kouli a říct „hele sorac, jdu té zabit, chci si ještě užívat, najdi si jinou mámu“ to je teprve síla. Proste blbina jako když se dřív věřilo, ze bouřka je trest od nějakého bozstca :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
9.11.16 21:08

Ja věřím v to, ze se miminko chtělo před odchodem rozloučit :hug: také mam s „duchy“ zkušenosti. Nedobrovolně, ale mám. Jak ohledně zvířat, tak úmrtí. Snad vám brzy andelicek posle sourozence :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 23:14

@Tichošlápek jak to pises, taky by to tak mohlo byt. Logicke to je :D Taky se nechci hadat a beru tvuj nazor. A vsechny musime uznat, ze logiku to ma. Ted jen jaka je clovek natura a cemu veri. Ja tomu svemu, ty zase svemu. A diky bohu za to, jinak by byla na svete nuda, kdybychom byli vsichni stejni :D
@Catmum me ten clanek taky moc nenadchnul, na dane tema uz jsem cetla asi lepsi. Presne jak pises, nezda se mi to kdy a jaka duse vstoupi do mimca.

• Citovat
  • Upravit
667
11.11.16 00:00

Migréna s aurou vidět je, viděla jsem i videa kde počítačově upravili jak vidí člověk s takovou migrénou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.1.17 22:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Chci vás poprosit o vaše názory :) Raději anonymně…
Před měsícem jsem ve 14 tt přišla o miminko. Beru to tak, že se to mělo stát a jdu dále, netrápím se. To jen pro upřesnění situace. Na kontrole nám doktor řekl, že mu neboje srdíčko a podle všech měření zemřelo asi týden před kontrolou. Aniž bych věděla nebo tušila co se stalo, v tom týdnu jsem asi třikrát nebo čtyřikrát jakoby periferně viděla kolem sebe takovou světelnou kouli, spíše kuličku. Nejdříve jsem si myslela, že jsem v těhotenství třeba více senzitivní a vidím svého anděla. Až když jsem byla v nemocnici a vyvolávali mi potrat, aby miminko odešlo, uvědomila jsem si, jestli to nemohlo být ono. Časově by to sedělo. Jestli prostě nebylo se mnou i když už nežilo. Nemáte některá třeba podobnou zkušenost?
Další pro mě silný zážitek byl, když jsem celý den v nemocnici dostávala vybolávací tabletky a pořád se nic nedělo. Pokud by mimčo neodešlo samo, další den bych šla na revizi a moc jsem chtěla, aby to tělo zvládlo samo. Tak jsem si asi v jedenáct v posteli lehla a povídala si s ním, že už může odejít, že ho miluju a vždycky na něj budu myslet a budu ho milovat, ale že už musí jít. Pak jsem usla a za hodinu jsem začala krvácet a za další hodinu miminko samo odešlo. Před ostatními si připadám trošku jako blázen :), zatím jsem to skoro nikomu neřekla, ale cítím, že obě věci jsou tak jak píšu… Co myslíte?

Určitě to bylo tve miminko. Věřím tomu. Zustalo u tebe než ses rozloučila, aby si nebyla smutná. Bylo tu pro tebe. A i když se nenarodilo už v nebi si tě vybralo za matku a ty jeho za ditko ( bohužel i s tímto údělem) A tím že ses s ním tak krásně rozloučila mohlo odejít do nebe :srdce: :potlesk:
Rypalky neposlouchej udělala si nejlépe jak si mohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
12.1.17 13:27
@Mína47 píše:
Migréna s aurou vidět je, viděla jsem i videa kde počítačově upravili jak vidí člověk s takovou migrénou.

Mívám migrénu s aurou. Docela by mě ta videa zajímala. Nepamatuješ si, kde jsi to viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
12.1.17 15:18

Zkusím se po tom podívat, ale myslím, že jsem to viděla někde na facebooku. Ale bylo dobré to vidět, protože pak aspoň víš o co jde. Oni to video pak zabudovali do brýlí a dali to člověku co to nikdy nezažil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
12.1.17 15:22

Našla jsem to https://www.youtube.com/watch?…
Stačí zadat na youtube migrena s aurou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
12.1.17 15:55

@Mína47 Nikdy mě to nenapadlo, že by existovalo takové video. Zajímavé. I takový druh aury mám. Opravdu to vypadá stejně. Mám teda i ještě jiné. Ale to je třeba v jiném videu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat