Sen - výbuch výtahu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31.10.16 22:21

Sen - výbuch výtahu

Ahoj, :kytka: potřebovala bych vyložit jeden sen, který se mi zda furt a furt do kola, úplně stejný…:( Jsem v nějaké vysoké budově, myslim že kancelářské. Zavolám si výtah, nastoupím a jedu.. Výtah začne jet strašně rychle nahoru, ale já jsem úplně v klidu. Začínám číst ceduli(které jsem si asi před tim nevšimla??) stojí na ni něco v tom smyslu, že výtah je testovací a po tom co vyletí ven střechou, exploduje… Začnu strašně panikařit, výtah ještě vic zrychluje a jede furt nahoru. Mačkám nouzové tlačítko jako šílená… Těsně před tím než ten výtah se mnou vybouchne se dovolám pomoci a z mikrofonu se ozve chlap a říká že se nedá nic dělat. Poslední co slyším jsem já, jak mu říkám " prosím, pomozte mi…" A pak exploze a budim se úplně vyřízená… :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
31.10.16 22:54

Hm, nevim jestli me vydesilo vic to, co jsem si precetla nebo to, ze se mi cas od casu zda az na tu ceduli a muzskej hlas UPLNE to samy. Bydlela jsem 20 let v baraku a mela jsem z vytahu fakt strach, kdyz jsem sla k nekomu do panelaku radsi jsem si par pater vyslapla, ted bydlim v 7.patre a celkem mi to uz prijde bezny a je pravda, ze od ty doby sny ustaly. Taky by me zajimalo, co to znamena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.16 23:09

@Azeretereza ty jo, tak to je mazec :nevim: aspoň nejsem sama :pankac: :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
31.10.16 23:12

S menší obměnou znám ten sen také, akorát já se řítím dolů a nikdo mě neslyší. Vrací se mi už léta. Vlastně od dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
31.10.16 23:19

Může to mít vliv na okolí. Stres, to, o čem hodně mluvíš atd.
Já mám pořád noční můry o psychiatrických léčebnách, opuštěných budovách, uvěznění, pronásledování, zajetí, nahánění atd.. všechno to jsou věci ze kterých mám strach a ze kterých stresuju někdy i denně (například když jdu venku sama tak se bojím) takže to, čeho se bojíš a nebo to o čem hodně mluvíš tak se ti může odrážet ve snech. Dle mého názoru se můj mozek snaží těchto strachů zbavit a proto mi je pořád vybavuje. A mimo jiné už vím že je to jen sen a uklidím se ale jakmile si to řeknu tak jako bych to zapomněla a sen je moc živý. Přečti si něco o ovládání snů a lucidním snění a jak se naučit ovládat své sny.
Vím jaké to je a probudila jsem se naposledy s hysterickým záchvatem. Něco negativního na tebe má vliv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
31.10.16 23:49

Je něco ve tvém životě - nějaká situace, o které podvědomě víš, že je nebezpečná, ale snažíš se to „nevidět“. Možná proto, že situace se ti zdá v podstatě neřešitelná a pomoci z ní si můžeš jen ty sama tím, že se jí úplně přestaneš vystavovat. Jinak to dopadne špatně. Dám příklad. Může to být nějaký partner, který tě táhne dolů. Může to být nějaká závislost na drogách, alkoholu. Atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
1.11.16 07:51

Podobný sny jsem mívala hodně v době, kdy jsem bydlela v paneláku v 11 patře a každý den tím výtahem jezdila. Pak jsem bydlela v baráku a teď znova v paneláku, ale ve druhým patře, takže výtahem nejezdím a už se mi tyhle sny nezdají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.16 03:55

Tak nevim jestli to ma nějakou souvislost, ale hned druhy den se ni stal pruser v praci… Docela vážnej.. Kdo vi :? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat