Anděl, duch... Co myslíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.11.16 13:01

Anděl, duch... Co myslíte?

Ahoj holky. Chci vás poprosit o vaše názory :) Raději anonymně…
Před měsícem jsem ve 14 tt přišla o miminko. Beru to tak, že se to mělo stát a jdu dále, netrápím se. To jen pro upřesnění situace. Na kontrole nám doktor řekl, že mu neboje srdíčko a podle všech měření zemřelo asi týden před kontrolou. Aniž bych věděla nebo tušila co se stalo, v tom týdnu jsem asi třikrát nebo čtyřikrát jakoby periferně viděla kolem sebe takovou světelnou kouli, spíše kuličku. Nejdříve jsem si myslela, že jsem v těhotenství třeba více senzitivní a vidím svého anděla. Až když jsem byla v nemocnici a vyvolávali mi potrat, aby miminko odešlo, uvědomila jsem si, jestli to nemohlo být ono. Časově by to sedělo. Jestli prostě nebylo se mnou i když už nežilo. Nemáte některá třeba podobnou zkušenost?
Další pro mě silný zážitek byl, když jsem celý den v nemocnici dostávala vybolávací tabletky a pořád se nic nedělo. Pokud by mimčo neodešlo samo, další den bych šla na revizi a moc jsem chtěla, aby to tělo zvládlo samo. Tak jsem si asi v jedenáct v posteli lehla a povídala si s ním, že už může odejít, že ho miluju a vždycky na něj budu myslet a budu ho milovat, ale že už musí jít. Pak jsem usla a za hodinu jsem začala krvácet a za další hodinu miminko samo odešlo. Před ostatními si připadám trošku jako blázen :), zatím jsem to skoro nikomu neřekla, ale cítím, že obě věci jsou tak jak píšu… Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
9.11.16 13:05

Ze je to blbost :nevim: promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
9.11.16 13:14

@Tichošlápek ale zas proč by ne, v životě jsou možné různé věci…ja něco podobného mám jako auru před migrénou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.11.16 13:17

@Catmum ale migrénu s aurou snad definují jako neurologickou věc? Nic nadprirozeneho :nevim: asi jsem na tyhle věci moc velký cynik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
9.11.16 13:17

Není to blbost, já prožívala ztrátu miminka podobně. A taky vím, že se se mnou rozloučilo. Existují věci mezi nebem a zemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27278
9.11.16 13:20
@Anonymní píše:
Před měsícem jsem ve 14 tt přišla o miminko. Beru to tak, že se to mělo stát a jdu dále, netrápím se. To jen pro upřesnění situace. Na kontrole nám doktor řekl, že mu neboje srdíčko a podle všech měření zemřelo asi týden před kontrolou. Aniž bych věděla nebo tušila co se stalo, v tom týdnu jsem asi třikrát nebo čtyřikrát jakoby periferně viděla kolem sebe takovou světelnou kouli, spíše kuličku. Nejdříve jsem si myslela, že jsem v těhotenství třeba více senzitivní a vidím svého anděla. Až když jsem byla v nemocnici a vyvolávali mi potrat, aby miminko odešlo, uvědomila jsem si, jestli to nemohlo být ono. Časově by to sedělo. Jestli prostě nebylo se mnou i když už nežilo. Nemáte některá třeba podobnou zkušenost?
Další pro mě silný zážitek byl, když jsem celý den v nemocnici dostávala vybolávací tabletky a pořád se nic nedělo. Pokud by mimčo neodešlo samo, další den bych šla na revizi a moc jsem chtěla, aby to tělo zvládlo samo. Tak jsem si asi v jedenáct v posteli lehla a povídala si s ním, že už může odejít, že ho miluju a vždycky na něj budu myslet a budu ho milovat, ale že už musí jít. Pak jsem usla a za hodinu jsem začala krvácet a za další hodinu miminko samo odešlo. Před ostatními si připadám trošku jako blázen :), zatím jsem to skoro nikomu neřekla, ale cítím, že obě věci jsou tak jak píšu… Co myslíte?

Hele proč ne?

Se mnou se přišla fenka rozloučit ve snu. A nikdo mi to nevymluví.

Klidně tomu věř. Důkazy sice nikdy mít nebudeš… stejně tak to nelze ani popřít… tak to tak ber. Je to tvé vědomí a tvá mysl. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
9.11.16 13:21

Myslím, že nezáleží, co si myslíme my. :-)

Pro mě to třeba je blbina, ale pro toho, kdo na to věří? A to, že já na tyhle věci nevěřím, neznamená, že nejsou, že. ;-)

Ber to tak, že máš výhodu, že jsi se s tím díky tomuhle zážitku mnohem líp vypořádala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.16 13:23

@Tichošlápek jakože je migréna „vidět“? Já věřím, že je něco mezi nebem a zemí a tyhle zážitky mi to asi jen potvrdily. Tak jak jako skeptik jestli tě tak můžu nazvat :) vysvětlíš ta světýlka co jsem viděla? A mžitky pred očima to nebyly :D
@chipsa a můžeš napsat více, co jsi zažila ty?

• Citovat
  • Upravit
1275
9.11.16 13:24

Za mě uvěřitelné ;) tyhle věci mě vždycky zajímaly a věřím v to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 13:25

@Padme93 možná jsem se chtěla i trochu vypsat, dostat to ze sebe. Vim co jsem zažila a máš pravdu. Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
13331
9.11.16 13:26
@Anonymní píše:
@Tichošlápek jakože je migréna „vidět“? Já věřím, že je něco mezi nebem a zemí a tyhle zážitky mi to asi jen potvrdily. Tak jak jako skeptik jestli tě tak můžu nazvat :) vysvětlíš ta světýlka co jsem viděla? A mžitky pred očima to nebyly :D
@chipsa a můžeš napsat více, co jsi zažila ty?

Napiš mě do SZ. Nechci, aby sem lezli rejpalky a rejpali. To totiž tady na E-miminu bývá zvykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.11.16 13:34

Neni to blbost. Obe duse mych deti jsem videla driv nez jsem zjistila tehotenstvi. Viz muj denicek. Takze verim i na toto. Jen se potrebovalo rozloucit.

• Citovat
  • Upravit
13331
9.11.16 13:45

Doporučuji přečíst tento článek

http://karolinaloskotova.blog.cz/…u-doporucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 13:52
@Anonymní píše:

ja ti verim a verim, ze tohle je mozne.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
9.11.16 13:57
@chipsa píše:
Doporučuji přečíst tento článekhttp://karolinaloskotova.blog.cz/…u-doporucuji

Zajimas se o to nejak bliz?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...