Andragogika, magisterské studium kombinovaně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Andragogika
Maminky, chci se hlásit na mag.studium angragogiky kombinovaně a hledám někoho kdo by mi poradil.Bc mám totiž v jiném oboru,takže ta příprava je náročnější. Máte někdo andragogiku vystudovanou? JO a jaký je rozdíl mezi kombinovaným,dálkovým a distančním studiem? ![]()
mockrát děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
já se přifařím, ale zajímalo by mě, jestli je tu někdo, kdo vystudoval v Praze bc. na FF UK? ![]()
- Citovat
- Upravit
sterezie píše:
já se přifařím, ale zajímalo by mě, jestli je tu někdo, kdo vystudoval v Praze bc. na FF UK?
myslíte andragogiku bc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já měla andragogiku jeden semestr na Pdf- v podstatě jsem z toho moc nadšená nebyla, zda v tom vidíte uplatnění pro budoucnost proč ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lariska píše:sterezie píše:myslíte andragogiku bc?
já se přifařím, ale zajímalo by mě, jestli je tu někdo, kdo vystudoval v Praze bc. na FF UK?
jo ![]()
- Citovat
- Upravit
barbara21 píše:
no já měla andragogiku jeden semestr na Pdf- v podstatě jsem z toho moc nadšená nebyla, zda v tom vidíte uplatnění pro budoucnost proč ne…
tak co jsem se dočetla na stránkách FF, tak jde zejména o studium takývých těch sociologií, psychologií, politologií apod. a uplatnění? to je podle mě zrovna u tohohle oboru dost široké
a tak snad každý je nadšený z něčeho jiného, ne ![]()
- Citovat
- Upravit
barbara21 píše:
mě se zdá byt hodně zajímavý,a uplatnění…s tim je dnes problém i s mnohem lukrativnějšími obory.Také je výhoda,že tohle u nás je jeden z mála oboru s možnosti dálk.studia. Ale moc tam chci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
studovala jsem andragogiku dálkově s dvěma puberťákama a končila jsem ji s malým miminkem…pokud si to člověk rozvrhne, dá se to…po porodu jsem si domluvila individuální konzultace a státnice jsem si odložila z června na září…pokud chceš vědět víc, písni SZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, já mám andr FF UK magistra v Praze, 99-05, tedy už dost dlouho na nějaké rady porady (ještě když to teprv začínalo být v módě a brali nás ze sedmi stovek jen 15 lidí do ročníku:-)
studium je to příjemné, veskrze humanitní a možnosti uplatnění jak píšete rovněž, mám specializaci andr (což je hlavně pro lektory), ale nakonec jsem na tom stejně jako ti s pers.řízením, neb jsem „skončila“ taky v HR oblasti…
Také si vzpomínám, že se tam poměrně často měnily možnosti studia, dlouho nebylo možné jen Bc (za mě například ne), pak zas nějakou dobu nebyl otevřený prvák Mgr, pak bylo možné zas je kombinované Mgr - tak bacha na to.., je to hodně malá katedra…
držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barbara 21: to jsi zcela jistě měla předmět andragogika (úvod do…či základy téhož)..to je fakt taková očuchávka, hubená knížečka od Beneše? ![]()
pro zajímavost předměty jako pedagogická a psychologická diagnostika, metodologie soc. výzkumu, didaktika, sociologie, psychologie všech možných směrů a druhů, i čistá filosofie (společný kmen FF UK)či právo…bohužel (pro mě)i ekonomie a statistika…prostě taková „občanka“ na vysoké úrovni, umíš všechno a nic a je na tobě jak s tím naložíš..(berte s nadsázkou). Nicméně prvně uvedené předměty mě fakt hodně bavily ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda,já vystudovala v květnu Bc. na UPOL obor Andragogika v profilaci na personální management
pokračovala bych dál,ale měla jsem termín porodu na přelom srpen/září a s prckem bych to nedala tento rok
ale už mám podanou přihlášku na příští studijní rok. Já osobně jsem ze studia nadšená. Ptej se,co konkrétně tě zajímá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
slunicko, jééé nadcla jsi mě ještě víc
a jak je to s obtížností na FF UK? nevíš, jak je na tom kombinované studium? já se teda šíleně bojím přijímaček, prý je to docela těžké ![]()
- Citovat
- Upravit
sterezie píše:
slunicko, jééé nadcla jsi mě ještě víca jak je to s obtížností na FF UK? nevíš, jak je na tom kombinované studium? já se teda šíleně bojím přijímaček, prý je to docela těžké
hele co do náročnosti přijímaček ti nebudu moc platná, za mě se psal ještě diktát u písemných a vědomostní test, ústní byla literatura a test aj…obecně to bylo v té mé době tak, že se „ptali“ jak písemně tak ústně na věci, co jsme pak probírali až v prváku…takže záleželo, kdo vylezl z jaké školy, o co se během studia zajímal, co načetl a také o štěstí…a opravdu bohužel netuším co a jak se tam změnilo, ani formálně okolo studia ani co se týká látky, přednášek, náročnosti atd.
Za nás bylo dálkařů hodně málo a dávali to úplně v pohodě..ovšem jestli teď není prezenční, ale jen to kombinované, asi se prestiží a tím i obtížností tomu přiblížilo..
neboj, když tě to pohltí, jde to samo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit