Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. Máme andulku, samce. Je starý něco lehce přes rok. Je ochočený. Zkrátka je to skvělý parťák co nám důvěřuje. Je jako pes ![]()
Je na mě hodně upnutý a chtěla bych mu pořídit ptačího kamaráda, ale další andulka by byla ta poslední volba - nejspíš.
On je celkem tichý, fakt se extra hlasitě neprojevuje jen občas chvíli cvrká, spíš furt něco mluví a brumlá nebo si hraje se synem, jeho hračkama, se mnou, furt něco zkrátka vymýšlí. ![]()
Chci se zeptat zdali může být dohromady např. s aymarou, každý by měl svou klec, ale hlavně aby vyšli mimo ní. Když jsme doma má pták volný přístup po bytě. Je tak naučený a do klece prostě chodí normálně i na požádání nebo sám.
Moc se nám líbí její povaha, té aymary a rádi by jsme si ji pořídili také.
Případně poraďte jaké máte jiné zkušenosti s kombinací xxxxx & andulka a zdali opravdu budou spolu vycházet nebo žít vedle sebe plnohodnotně si dělat společnost, nebo je to „jen na oko“ a je lepší pořídit teda stejný druh. Chápu že je to asi ideální, ale mě spíše zajímá jak to vlastně je když druby nejsou stejné… Nechtěla bych teď zrovna další andulku, ale kdyby to bylo nejlepší tak se nedá nic dělat. Nic radit prosím extra řvanýho, jsme v bytě. Děkuji ![]()
Taky jsme pořizovali k andulce aymaru, právě kvůli hlučnosti. Andulka je fakt uřvaná proti aymaře. Byli spolu v kleci a snášeli se v pohodě. Až bych řekla, že aymarák byl na andulce závislej, když ji neměl v dohledu, tak začal pipat a skončil, až když ji zase viděl. ![]()
@PetraJ Tak to je fajn, ráda slyším. Mě se líbí povahově a ráda bych ji pořídila. On je andulák moc hodnej a zvedavej, tak myslim ze s povahou aymary by si sednul. Asi máme štěstí že ten náš zase tak moc nehučí, za to ale asistuje u všeho vtěrka
![]()