Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@herani opravdu? No tyjo tak teď přemýšlím o tom že i když to příští týden nedopadne tak ještě týden počkám
jak je možný že se objeví až takhle pozdě? ![]()
@Danďulka26 Popravdě jsem už byla smířená s tím, že jde o zamklé těhotenství.. všude jsem se sice dočetla, že se srdíčko musí objevit do 9tt, ale taky jsem nikde nečetla že by v 8tt nebylo a dopadlo to pak dobře.. šla jsem k dr. po těch dvou týdnech a čekala jsem že si domluvim termín revize
ten pocit když se na utz objevilo miminko a srdíčko bouchalo, byla jsem úplně v šoku a vůbec tomu nemohla uvěřit.. dr. jen rikal že to někdy mimískům trvá dýl ![]()
Ty jsi teprve v 7tt takže myslím, že se
muže ještě objevit! ![]()
@herani a byl ti předtím vidět zloutkovy váček? Mě minulou kontrolu dr říkala že je tam náznak a teď ve čtvrtek tam už nic neviděla..
@Danďulka26 to bohužel nevím.. dr. rikal že je vidět jen gestační váček
@herani aaaha ok.. No nechám to asi také až do 9tt a pak se uvidí.. Jinak jsem Teda spíš taky smirena s tím horším.. Kdyz se tam náhodou mimi objeví bude to krásný překvapení
Ahoj holky tak příští týden jdu na revizi.. Na uz nic..a navíc gestacní váček už se od minulého týdne nezvetsil
no tak snad to zanedlouho vyjde
@Danďulka26 to mě moc mrzí.. ale na druhou stranu víš, že s přítelem umíte otěhotnět a příště už bude určitě vše v pořádku!!
Přeji hodně sil! ![]()
@Danďulka26 To mě moc mrzí
držte se a hodně štěstí do dalšího snažení ![]()