Anembryola??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.9.19 16:00

@herani opravdu? No tyjo tak teď přemýšlím o tom že i když to příští týden nedopadne tak ještě týden počkám :think: jak je možný že se objeví až takhle pozdě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.9.19 16:10

@Danďulka26 Popravdě jsem už byla smířená s tím, že jde o zamklé těhotenství.. všude jsem se sice dočetla, že se srdíčko musí objevit do 9tt, ale taky jsem nikde nečetla že by v 8tt nebylo a dopadlo to pak dobře.. šla jsem k dr. po těch dvou týdnech a čekala jsem že si domluvim termín revize :lol: ten pocit když se na utz objevilo miminko a srdíčko bouchalo, byla jsem úplně v šoku a vůbec tomu nemohla uvěřit.. dr. jen rikal že to někdy mimískům trvá dýl :)
Ty jsi teprve v 7tt takže myslím, že se :srdce: muže ještě objevit! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.19 16:37

@herani a byl ti předtím vidět zloutkovy váček? Mě minulou kontrolu dr říkala že je tam náznak a teď ve čtvrtek tam už nic neviděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.9.19 17:08

@Danďulka26 to bohužel nevím.. dr. rikal že je vidět jen gestační váček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.19 17:11

@herani aaaha ok.. No nechám to asi také až do 9tt a pak se uvidí.. Jinak jsem Teda spíš taky smirena s tím horším.. Kdyz se tam náhodou mimi objeví bude to krásný překvapení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.19 16:25

Ahoj holky tak příští týden jdu na revizi.. Na uz nic..a navíc gestacní váček už se od minulého týdne nezvetsil :( no tak snad to zanedlouho vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
19.9.19 18:06

@Danďulka26 to mě moc mrzí.. ale na druhou stranu víš, že s přítelem umíte otěhotnět a příště už bude určitě vše v pořádku!!
Přeji hodně sil! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
19.9.19 19:38

@Danďulka26 To mě moc mrzí :,( držte se a hodně štěstí do dalšího snažení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...