Anežce se nechce usnout

291
17.7.17 18:48

Anežce se nechce usnout

Pěkné pondělí holky, začínám byt zoufala večer kolem sedme Anežku nachystame do postylky ze bude noční spinkani. Takze prebaleni, umyti, mazleni, převlečení do pyžamka a kojeni. Bohuzel uz 4noc nemuze zabrat hned, zabere az po 2-3hod. :-( prosim o nějakou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44198
17.7.17 18:53

Kolik ji je a jak spí pres den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.7.17 18:57

Kolik Anežce je? Asi bych ji dávala spát pozdějc, pokud ráno nemusí vstávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.7.17 19:03

Oba kluci usinaji az kolem deváté. Tak jsem tomu přizpůsobila režim ;) možná není unavená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
17.7.17 19:34

Přidávám se k ostatním, zkusila bych dát spát později. Zvlášť teď, když je dlouho světlo, se nechce nikomu brzo spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
17.7.17 19:52

Moje dite chodi spat nejdřív v devet, spis i v deset, prijde mi to normalnejsi nez v sedm :mrgreen: A to i kdyz byla mimino, v sedm by mi nikdy neusla a byla vzhůru jak tvoje dalsi dve, tri hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.7.17 20:18

S nasi 5m Anezkou je to uz 14 dni to same… byla zvykla na rezim - koupel, prso a do postylky… bud hned usla a nebo se jeste koukala, povidala a pak usla sama… posledni dobou je rev jen co se priblizime do loznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
17.7.17 20:43
@Jannetta píše:
Pěkné pondělí holky, začínám byt zoufala večer kolem sedme Anežku nachystame do postylky ze bude noční spinkani. Takze prebaleni, umyti, mazleni, převlečení do pyžamka a kojeni. Bohuzel uz 4noc nemuze zabrat hned, zabere az po 2-3hod. :-( prosim o nějakou radu.

Prostě a jednoduše se jí nechce spinkat. Buď budete čekat než usne ty 2-3 hodinky, nebo jí dáte spát, až bude chtít.
Já mám dvě holky 10 a 2,5 let a teď jelikož jsou prázdniny, tak jdeme všechny tři spát, až se nám chce a vstáváme také až se nám chce.
Takže je to jen na vás, jak se rozhodnete, buď poslechnete rozum, který vám říká, že by měla spát v tolik, protože by tak měla jít spát a nebo poslechnete intuici, která už vám řekne, co je přirozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.7.17 20:45

Posunula bych uspávání. U nás se uspává teď. I tak s řevem, ale v deset už je zas přetažená. Dřív jak v devět zvládá malá usínat jen v zimě, když je brzo tma. Jak je dýl světlo je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.7.17 20:59

Čtvrtou noc? Mně kluci usínají místo v osm až kolem půlnoci už od května. :zed:
Edit: uspávání už jsem posunula, ale bylo mi to prd platné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
18.7.17 08:58

Dekuji holky, zkusím tedy posunout spani…dnesni noc jsem si ji dala do postele a po hodině kdy dundala prs usla…ale zase kazdou hodinu byla v noci v zhuru :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí