Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky. Máme už pěkně dlouho opruzenou kačenu…zkoušela jsem snad uplne už vse - bepamthen, sudocream, propanthenol, rybelka, koupel v heřmánku, porad vetrame a i tak se toho nemůžeme zbavit. A tak me napadlo, zda je možnost ji to namazat modrou vodickou, ale bojim se, aby ji to nepalelo, nedej bůh nějak uškodilo. Předem děkuji za každou radu i názor
![]()
@Eviinda jenom „modrou vodicku“ neeeeee. Doporucuji Imazol. Volne prodejny v lekarne neco pres 100,– vydrzi na dlouho. Pomuze v podstate ihned je i na mykozu.
Misto koupele z hermanku je lepší koupel v řepíku lékařském, koupi se v lékárně, dle návodu připravíte
Holky tak jsem dneska koupila ten imazol tak snad to konečne už pomůže ![]()
@Taciras píše:
Hele, ještě jeden důležitej poznatek… zažila jsem si s dcerou fakt hodně opruzenin a vždycky, když něco mělo zabrat, tak maximálně po druhém namazání bylo vidět výrazné zlepšení. Co nezabralo na začátku, tak jsme mohli mazat, jakkoli dlouho a nezabralo stejně. Tzn. já při opruzeninách ty mastičky točím, namažu 2× a pak jinou.
No po pravdě se mi ted děje to stejne…imazol zabral do včerejška a dneska se to zase vrátilo
už fakt nevím ![]()
Imazol a moje malá když měla hodně velký opruzeniny a nic nepomáhalo koupila jsem v lékárně aviril a za 2 dny byly opruzeniny pryč ![]()