Váleček pro miminko proti udušení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
14.7.17 21:53

Váleček pro miminko proti udušení?

Ahoj holky, příbuzná mi doporučovala koupit si pro miminko něco jako „váleček“, že je to proti udušení.. Vůbec nevím co tím myslela a zda má cenu si to kupovat..? Používá se to na spaní nebo jen když mimčo leží přes den? Děkuji moc za rady a odpovědi 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
14.7.17 22:03

Asi myslela polohovací válečky, za mě blbost na entou, kterou jsem kdysi jako nezkušená prvorodicka koupila a v reálu nikdy nepouzila. Nejlepší prevence proti udušení je nedávat dítěti do postylky nic navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
14.7.17 22:03

Ahoj. Napadlo mě jestli nemyslela polohovací válečky. Ty jsem chtěla, ale nikdy neměla.

http://www.promrnousky.cz/…lecky_wa.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
14.7.17 22:12

Nemusíš kupovat polohovací váleček, stačí stočit něco do ruličky (osušku, deku..) a zašprajcovat tím mimino v zavinovačce ze strany. Dělali to v porodnici, tak jsem to pak doma dělala taky. Je to prevence udušení zvratky. Myslím, že dobrá věc. Dělala jsem to tak s oběma dětmi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
14.7.17 22:15

Prodavam polohovaci valecky, ale mela jsem je na polohovani kvuli predilekci hlavicky, ale pouzila jsem je minimalne, mala rvala jako tur a nechtela v tom byt. Lepsi proti uduseni je nic nemit v postylce a davat spat na zada a pripadne monitor dechu.Taky jsem jeden cas kolem ni davala kojici polstar, nejdriv kdyz jsem ji presouvala z kosiku do postylky, aby mela kolem sebe mensi prostor, to mimca uklidni a potom kdyz se umela otocit na bricho ale ne zpatky, takze se vzdy v noci otocila a pak rvala a nemohla zpet, tak jsem ji to nacas zamezila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
14.7.17 22:28

Zbytečně vyhozené peníze..za záda dávám polštář a před miminko srolovanou peřinku…+ monitor dechu=mám klidné spaní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
14.7.17 22:31

Ja jsem malou v zavinovacce proste oprela o bok postylky (stridala jsem strany) a spala tak. Plus monitor, ma ho doted (7m) a nejradsi bych ho pouzivala uz nafurt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
14.7.17 23:05

@Vyvy já je koupila protože měl chlap strach že malá přepadne, říkala jsem mu že je podložená ale nedal si říct…takže máme válečky a malá v nich nespí protože jakmile jí mezi ně dám ječí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.7.17 23:22

Vždy jsem mimčo v zavinovačce polohovala o bočnice postýlky. Nikdy nebyl problém, děti nepřepadávaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí