Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, to měl ale pěknou váhu ne? Proč je stav vážný? Moje známá porodila taky o 2m dřív holčičku a teď je naprosto v pořádku, dojížděla za ní, odstříkávala mlíčko. Bylo to dlouhé, ale dobře to dopadlo. Takže držím pěsti i Matyáškovi, určitě to zvládne ![]()
@xavierka Ahoj, to bude dobré, dva měsíce sice nejsou málo, ale jste na nej místě, kde se s tím doktoři setkávají často, ví co ohlídat a dokáží vypiplat už miminka narozená 23+. Teď je moc důležité, aby ses sama po porodu zotavila a za chlapečkem denně docházela. Bude to dobré, holt tě chtěl vidět dřív <3
Museli ho dát na přístroje, které dýchají za něj. Dostal léky na podporu čurání, krve, na tlak, když mu snížili dávky začal krecovat. Neví, co mu je.
@xavierka ahoj, posilam hodne sily a at je Matyasek i ty v poradku. Mam holcicku narozenou 33+0 a ver, ze tyto miminka jsou bojovnici ![]()
@xavierka
držím pěsti a malej je určitě bojovník. Bojujte
posíláme objetí. ![]()
Ted seber veskerou silu, co mas a posilej ji synovi. Preve ted musis nabrat neotresitelnou viru, ze to Matyasek zvladne, at ma z ceho cerpat.
Zazraky se deji, kdyz veris.
Posilam Tvemu synovi spoustu sil, at i pres nedobry zacatek je z nej zdravy super chlapik.
![]()
Zavaznost situace nejsem schopna posoudit, ale bud statecna a ver tomu, ze doktori dnes umi temer zazraky! Urcite je velka pravdepodobnost, ze to Matyasek zvladne, musis mu verit a snazit se byt co nejvice v klidu, bude Te potrebovat. Z celeho srdce Ti preju, at je chlapecek brzy uplne fit!
![]()
Holky vážné to je. Malému porad přidávají léky. Je už na druhém přístroji, který za něj dycha. Pokud mu prý něco sníží, krecuje. Teď se objevilo i slabé krvácení do mozku. Myslím, že mě doktoři začínají připravovat na nejhorší
V rodině se nám také narodilo miminko o 2 měsíce dříve. A také na tom bylo velmi špatně. Teď už je z něj skoro 2-letá rošťanda, která všechno dohnala. V lecčem ještě předehnala mého syna narozeného v termínu. (Měli jsme obě termín ve stejném měsíci) Myslete pozitivně, dneska už lékaři dokáží zázraky
Musíte se držet kvůli malému, který vás teď bude potřebovat
Posílám hodně hodně štěstíčka, sil a co nejvíc sluníčkových dnů a pokroků. Matysek je jistě bojovník ![]()
Ahojky holky. Právě je 3:49 ráno. Já lezim v porodnici na šestinedělí na lůžkovém. Sama. Dne 14.9. se na měl narodit nás vymodleny Matyášek. Člověk by ani nečekal, že já otěhotním, už jen proto, že jsem měla jiste problémy a já se začala smiřovat, že miminko prostě nikdy mít nebudu. A přece jen se podařilo. Nicméně Matýsek se narodil přesně 14.7. tedy dva měsíce přesně před termínem. Leží připojený na spoustu pristrojů a stav je velice vážný. Po porodu měl 44 a skoro 2 kg. A proč to tady píšu…sama nevím. Potřebuju se vypovídat. Ležím sama na pokoji. Museli mě přestěhovat z pokoje šťastných maminek, nedala bych to tam. Nadopovali mě lekama na uklidnění, trochu jsem se prodala. Teď jsem se probudila do reality…a nechce se mi žít. Držte nám prosím palce a pokud byste chtěli, posílejte na Ostravskou JIP pozitivní energii. Dekuji